Superputerea rețelelor sociale. Cum creăm conținut relevant, explică Cristiana Pană, Head of Strategy Minio Studio

0
Publicat:

AI a fost cuvântul anului 2023. Iar Google extrage din TikTok informații pe care le prezintă în  Google Search.   Sondajul realizat de Reuters Institute for the Study of Journalism arată o  preocupare a  liderilor din  mass-media cu privire la „scăderea bruscă a referral traffic”ului din Facebook și X (ex-Twitter).

Aceștia susțin că în 2024 vor fi mai puțin interesați de Facebook și X, dar se vor concentra pentru sporirea audienței pe  Whatsapp și Tiktok și  de a crea mai mult content video, podcast și newsletter.

Cum înțelegem contentul creativ în relația cu AI?  Superputerea rețelelor sociale este capacitatea sa de a ne ajuta să construim relații mai sustenabile, de a înțelege audiența, clientul,  brandul pentru a crea  conținut relevant care să fie  remarcat și Inspirațional în mulitudinea de postări?

Dacă ești jurnalist, creator de conținut, antreprenor, specialist în comunicare, urmărește-o pe Cristiana Pană,  Head of Strategy Minio Studio pentru a afla cât mai multe insight-uri valoroase despre Social Trends în 2024, la Adevărul Live, ediție realizată și moderată de Antoaneta Banu.

Adevărul Live



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite