Cum să ne vindecăm de toxicitatea din viața noastră, cu Costin Dămășaru, CEO Veruvis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cum să ne vindecăm de toxicitatea din viața noastră?

Cum a devenit toxicitatea parte din viața noastră? Este dificil să găsim singuri răspunsul. Tot ceea ce știm azi, este faptul că de la aerul pe care îl respirăm, alimente, familie, relații, parteneri, job, muncă totul este îmbibat cu toxicitate.

De unde ni se trage? Putem oare să mai scăpăm de toxicitate? Și dacă da, cum trebuie să o abordăm, să o înțelegem pentru a intra pe calea vindecării?

Răspunsurile vin în noua ediție din Adevărul Live realizată și moderată de Antoaneta Banu de la Costin Dămășaru, omul a cărui misiune este de a ajuta oamenii să-și acceseze imensa putere de vindecare a creierului și să își atingă potențialul maxim.

Costin Dămășaru este fondatorul și directorul general al Centrului de Cercetare în Augmentarea Performanțelor Neuronale Veruvis.

Costin a studiat la MIT (Massachusetts Institute of Technology) din Boston, SUA, în cadrul programulu de Executive Education – Neuroscience for Leadership. Acolo a lucrat cu cercetători de renume la nivel global, în domeniul îmbunătățirii performanței creierului uman, folosind tehnologia Brain Mapping și Brain Computer Interface.

Este Doctor în Management, licențiat în Psihologie și a obținut un Masterat în Administrarea Afacerilor. În prezent este Doctorand în Fizică, în cadrul Facultății de Științe Aplicate, din cadrul Universității Politehnica București și Masterand în Neuroștiințe Aplicate în cadrul Universidad Isabel I din Burgos, Spania.

Adevărul Live



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite