Adevărul Live: Dinamo, batjocorită. Vlad Iacob explică miza unui război intern cu cuțitele pe masă | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo a revenit pe prima scenă fotbalistică a țării și, odată cu această promovare nesperată, s-au întors, din păcate, și luptele interne care au măcinat acest club în ultimii mulți ani.

Un simbol pentru fotbalul din România, Dinamo a fost exploatată, cu nerușinare, în perioada Badea - Borcea, scoasă din insolvență și băgată, din nou, în această situație teribilă de Ionuț Negoiță, „țepuită“ de spaniolul Pablo Cortacero și conectată la aparate, dar „resuscitată“, ulterior, cu ajutorul fanilor și programul lor de finanțare.

Când lucrurile păreau că merg într-o direcție bună, după preluarea pachetului majoritar de acțiuni de către grupul Red&White, Dinamo s-a lovit, din nou, de aisberg! Pentru că acum, când primul meci oficial al sezonului bate la ușă (luni, ora 21.30, pe Stadionul Arcul de Triumf, cu Universitatea Craiova), Dinamo e prinsă în mijlocul unui război intern feroce!

Concret, acționarii Eugen Voicu și Andrei Nicolescu au anunțat convocarea Adunării Generale pentru a-l înlătura din funcție pe administratorul special, Vlad Iacob! Voicu și Nicolescu chiar condiționează finanțarea clubului, în continuare, de dispariția lui Iacob din schemă, spunând că, în acest moment, „comunicarea e disfuncțională“. În mod evident însă, problemele sunt mult mai profunde decât atât.

De la ora 19.00, Vlad Iacob va veni la Adevărul Live pentru a ne explica ce se întâmplă în interiorul clubului și care sunt mizele acestui război intern, care aruncă echipa în haos, înainte de startul Superligii.

Adevărul Live



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite