Reacția tenismenei acuzate că a obținut un certificat fals de vaccinare împotriva COVID-19

0
Publicat:

Jucătoarea de tenis Camila Giorgi (70 WTA, 31 de ani) a reacționat pentru prima dată, după ce a fost acuzată că a obținut un certificat fals de vaccinare împotriva COVID-19.

Camila Giorgi a vorbit pentru prima dată de suspiciunea care o vizează
Camila Giorgi a vorbit pentru prima dată de suspiciunea care o vizează

„Problemele sunt la acel medic, nu la mine! Ea a avut probleme cu legea de mai multe ori. Eu mi-am făcut vaccinurile în diferite locuri.

Mi-am făcut vaccinul cu ea o singură dată. Toate celelalte cu alți medici. În anchetă sunt 300 de nume, nu doar al meu. Sunt foarte liniștită, altfel nu aș fi venit aici să joc”, a declarat Camila Giorgi, potrivit Eurosport.

Camila Giorgi pe lista pacienților medicului acuzat că a eliberat certificate false de vaccinare

În urmă cu aproximativ un an, medicii Daniela Grillone Tecioiu și Erich Volker Goepel au fost arestați într-un dosar instrumentat de oamenii legii din Vicenza, în care au fost acuzați de fapte contrare îndatoririlor de serviciu, fals în acte publice și delapidare. Conducerea unității sanitare locale din Vicenza a raportat poliției că medicul înregistra „nu mai puțin de 140 de doze la fiecare patru zile, ajungând chiar la 193 de doze între 25 și 29 octombrie 2021“.

După aproape un an de zile s-a aflat că pe lista clienților primului medic s-a aflat și Camila Giorgi.

Conform Gazetei Sporturilor, medicul Daniela Grillone Tecioiu a vorbit despre relația sa cu jucătoarea din Italia: „Familia Giorgi se află de mult timp în grija mea. Cu puțin timp înainte de începutul verii lui 2021, Camila venise să ceară posibilitatea de a obține certificate false ale tuturor vaccinurilor obligatorii, precum și al vaccinului Covid. Pot confirma cu certitudine absolută că niciunul dintre vaccinurile pentru familia Giorgi nu a fost administrat”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite