Christian Gross: "Vom câştiga miercuri cu Unirea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Christian Gross este antrenorul lui Ciprian Marica
Christian Gross este antrenorul lui Ciprian Marica

Noul antrenor al echipei VfB Stuttgart, Christian Gross, speră să dea lovitura miercuri seara şi să califice şvabii în optimile Ligii Campionilor. Pentru a realiza această performanţă, nemţii sunt nevoiţi să învingă Unirea Urziceni.

"Vom câştiga miercuri meciul cu Unirea Urziceni. Acesta este principalul meu obiectiv şi vreau să fac o impresie bună. O să ne luptăm pentru fiecare centimetru de teren. Asta cer de la echipa mea", a declarat Gross la câteva minute după preluarea echipei.
Unirea Urziceni se teme de schimbarea antrenorului, spunând că jucătorii germani vor fi de două ori mai motivaţi. "Va fi de două ori mai greu pentru noi, mai ales că nu joacă Maftei. Vom face totul ca să ne realizăm obiectivul de a accede în optimile Ligii Campionilor", a spus Mihai Stoica.


VfB Stuttgart se află pe locul 16 în campionat, cu doar două victorii din 15 meciuri şi se află într-o stare de tensiune cu suporterii.
Christian Gross (55 ani) a fost numit antrenor după numai 18 minute de la demiterea lui Markus Babel şi a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2011.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite