Micii fotbalişti, sub îndrumarea „Regelui“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mini-turneul a fost adjudecat de copiii de la ACS Kinder Târgu Mureş, aceştia învingând în finală pe FC Braşov, cu 4-1.

Competiţia a debutat sâmbătă, iar semifinalele şi finala au fost programate o zi mai târziu, sub atenta supervizare a lui Gheorghe Hagi. „Regele” i-a urmărit cu atenţie pe tinerii fotbalişti, oferindu-le sfaturi şi indicaţii ori de câte ori situaţia o impunea.

La finalul întrecerii, fostul mare fotbalist român a acordat autografe şi s-a pozat împreună cu cei mici, care au fost extrem de entuziasmaţi.

În prima semifinală, ACS Kinder Tg. Mureş a învins Unirea Alba Iulia cu 2-0, în timp ce FC Braşov a trecut de Siculum Miercurea Ciuc, scor 4-2.

Atât mureşenii, cât şi braşovenii au obţinut calificarea în faza finală a competiţiei, care se va desfăşura la Constanţa. Cosmin Buzoancă (FC Braşov) a fost desemnat cel mai bun portar al turneului, în timp ce mureşeanul Marian Pop a fost ales cel mai tehnic fotbalist.

Tineri de perspectivă

Prezent la evenimentul care-i poartă numele, fostul selecţioner Gheorghe Hagi a subliniat: „Este o competiţie la care eu ţin foarte mult, întrucât am participat şi eu la astfel de turnee când eram copil. Nu putem avea o certitudine printre aceşti tineri fotbalişti, însă am văzut copii cu reale calităţi şi un potenţial adevărat”.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite