Bayern Munchen, în război cu olandezii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Van Bommel a fot titular în meciul Olanda - Suedia deşi clubul german şi-a cerut jucătorul înapoi.

Mijlocaşul Mark van Bommel a fost titularizat, ieri, în meciul dintre Olanda şi Suedia, din preliminariile Euro-2012, în ciuda unei cereri oficiale a clubului Bayern Munchen ca jucătorul să revină imediat la echipa sa club, în urma unei accidentări.

Selecţionerul şi staful medical al naţionalei Olandei au declarat că Van Bommel este apt de joc, a explicat Federaţia Olandeză de Fotbal (KNVB). Potrivit agenţiei de presă ANP, Van Bommel s-a declarat chiar el refăcut complet.

Marţi dimineaţă, clubul Bayern Munchen a solicitat oficial revenirea imediată a mijlocaşului olandez Mark van Bommel de la echipa naţională, unde s-a accidentat la un genunchi, în timpul meciului cu Moldova, disputat vineri în preliminariile Euro-2012.

Van Bommel, căpitanul echipei Bayern Munchen, a anunţat, după meciul Moldova - Olanda, scor 0-1, că durerile de la genunchi s-au intensificat.

Bayern a hotărât să-l cheme de urgenţă pe Van Bommel la Munchen, după ce un alt mijlocaş olandez al său, Arjen Robben, a fost folosit în echipa reprezentativă la Cupa Mondială din 2010, deşi nu era total recuperat în urma accidentării suferite la 5 iunie (în meciul cu Ungaria), aceasta fiind cauza recidivei care l-a scos de pe gazon cel puţin pentru întreg turul de campionat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite