Adi Mutu: „Regret că m-am purtat prosteşte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adi Mutu
Adi Mutu

Adi Mutu şi-a cerut ieri iertare faţă de echipă şi fani pentru incidentul cu ospătarul albanez petrecut sâmbătă dimineaţă. Adrian Mutu, care va reveni după suspendarea pentru dopaj în acest weekend, ar putea fi amendat cu 16.000 de euro de Fiorentina pentru episodul de box.

Atacantul român şi-a cerut ieri scuze public. „Vreau să-mi prezint sincere scuze faţă de club, de stafful tehnic, faţă de colegi şi fani. Îmi dau seama că ce s-a întâmplat nu ar fi trebuit să se întâmple. Nu-mi pot ierta faptul că m-am lăsat atras prosteşte într-o luptă pe care trebuia s-o refuz, mai ales că am petrecut seara alături de nişte prieteni veniţi special din România, cărora le-am botezat fetiţa a doua zi", sunt cuvintele din scrisoarea înaintată agenţiei italiene de presă ANSA de Mutu, care ar putea fi amendat cu 16.000 de euro de clubul său, Fiorentina.

Cum greşeala recunoscută e pe jumătate iertată, antrenorul Sinişa Mihajlovici a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, că esta gata să treacă peste acest moment, mai ales că în joc sunt rezultatele echipei. „Rămân la părerea că Mutu este un jucător esenţial. Se antrenează bine şi îl aşteptăm în teren", a declarat sârbul, completând apoi că înţelege exact prin ce trece Mutu. „Suntem alături de el, deşi ne pare rău de chelner, pe care o să-l chem odată la un meci al Fiorentinei. Şi mie mi s-a întâmplat asta la Roma, unde am luat de gât un taximetrist. Apoi, când jucam la Inter, chiar la Florenţa, un fan m-a făcut ţigan de r...t în faţa unui poliţist, care nu a reacţionat. La finalul primei reprize, m-am dus la el şi i-am dat o palmă".

Duminică neagră pentru românii din Serie A

- Cristi Chivu a fost schimbat de Benitez, după ce oaspeţii au deschis scorul în Inter - Sampdoria 1-1, golul adversarilor fiind precedat de o greşeală a românului.

- Ştefan Radu a clacat şi el după o lungă serie de meciuri bune, fiind vinovat pentru golul înscris de oaspeţi în Lazio - Cagliari 2-1.

- Dorin Goian a fost „complet pierdut" în Udinese - Palermo 2-1, având o evoluţie plină de greşeli în primul său meci de campionat în acest sezon.

- Bogdan Lobonţ a ieşit cel mai puţin „şifonat", după Parma - AS Roma 0-0, dar revenirea sa printre rezerve este certă, odată cu intrarea titularului de drept Julio Sergio.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite