Mihai Stoica îl pune la punct pe Janos Szekely

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Janos Szekely, mijlocaşul echpei din Ghencea
Janos Szekely, mijlocaşul echpei din Ghencea

Steaua a învins cu 1-0 echipa slovenă FC Koper, prin golul marcat din penalty de Romeo Surdu, în minutul 80.

Partida s-a încheiat cu multă tensiune între cele două tabere. După o intrare dură a unui adversar, nervii lui Janos Szekely au cedat stelistul împingându-l pe sloven şi declanşând o îmbrânceală generală între jucători. Mai grav, în loc să-l potolească pe jucători, antrneorul stelist Marius Lăcătuş a fost şi el la un pas să se încaiere cu omologul său de pe banca celor de la Koper. Cei doi s-au împăcat două minute mai târziu, imediat după fluierul final al arbitrului.

Managerul general Mihai Stoica a criticat ieşirea lui Szekely. "Trebuie să tratăm aceste meciuri cu seriozitate şi să nu ajungem la gesturi ca ale lui Szekely, cu care nu sunt de acord. Orice ieşire de genul acesta, făcut în detrimentul echipei, mă deranjează foarte tare. Dacă jucătorii se plâng că este foarte greu în cantonament, să se facă ingineri".

Următorul meci amical al Stelei este cel cu Steaua Roşie Belgrad. Acum câţiva ani, tot la o partidă de pregătire, jucătorii celor două echipe s-au bătut pe teren timp de câteva minute.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite