Mandorlini: "Nu m-am certat cu Bud şi Traore. Sunt ca şi copiii mei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul formaţiei CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a declarat, joi, că nu a avut niciun conflict cu jucătorii Lacina Traore şi Cristian Bud, aşa cum s-a speculat în ultima perioadă

"Eu nu m-am certat nici cu Bud, nici cu Traore. Relaţia mea cu jucătorii e ca şi una între părinţi şi copii. Eu le explic cum să-şi îmbunătăţească jocul, nu vreau şi nici n-am intrat în vreun conflict cu ei. Nu am primit niciun ultimatum din partea conducerii, dimpotrivă, eu i-am transmis preşedintelui Iuliu Mureşan că voi încerca să câştig următoarele trei partide", a spus Andrea Mandorlini.

Acesta a lăudat prestaţia lui Ciprian Deac din meciul naţionalei României, pierdut 0-2 în faţa Turciei, şi a precizat că CFR Cluj are "foame de victorii", după ultimele rezultate. "Astra vine la Cluj după o înfrângere acasă, iar noi după ce am pierdut meciul de la Timişoara. Avem foame de victorii! Suntem mândri de Deac. A făcut un meci bun la naţională. Mi-ar plăcea să mă pot baza mâine pe el în partida cu Astra, dar încă nu ştiu. Voi discuta cu el şi cu ceilalţi jucători care au fost plecaţi la naţională ", a mai spus tehnicianul, care a adăugat că Peralta ar fi trebuit să înceapă titular partida de vineri, împotriva Astrei, dar a devenit indisponibil din pricina unei viroze.

Meciul dintre CFR Cluj şi Astra Ploieşti se va disputa vineri seara, de la ora 20.00 şi ar putea fi urmărit prin livetext pe www.adevarul.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite