Levy scindează familia Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giovanni a lansat un atac dur la adresa antrenorului roş-albaştrilor, dar, surprinzător, a fost contrat de vărul său. Ronny Levy are mai mulţi duşmani decât meciuri la Steaua! Eşecul din Supercupă le-a dat apă la moară  contestatarilor israelianului.

Dacă majoritatea apropiaţilor lui Gigi Becali s-au ferit, totuşi, să facă declaraţii publice legate de tehnicianul Stelei, vărul latifundiarului, Ioan Becali, a lansat un atac furibund la adresa omului de pe bancă. „Antrenorul nu-mi dă optimismul necesar în ceea ce priveşte viitorul Stelei. Ronny Levy nu-mi spune absolut nimic. Pentru mine, Levy este un antrenor precum Ciobotariu, un antrenor şi nimic mai mult. Să nu-mi spuneţi că Steaua nu are echipă! Eu vă garantez că e în primele trei din Liga I ca şi lot. Levy n-are pic de personalitate, nu s-a văzut deloc pe margine la meciul cu Oţelul. Stelei îi trebuie un antrenor exploziv, un tip de genul lui Mourinho, păstrând însă proporţiile", a declarat Giovanni. Acesta chiar i-a recomandat lui Gigi Becali să-l dea afară pe Levy: „Cine are ochi şi urechi, vede şi aude... Cei interesaţi trebuie să acţioneze rapid!".

Surprinzător, în apărarea tehnicianului a sărit chiar patronul Stelei. Asta deşi latifundiarul nu este nici el mulţumit de modul în care se prezintă echipa în debutul sezonului. „Dacă Giovanni vorbeşte de Levy după un singur joc, nu e frumos. Nu e problema lui. El trebuie să aibă puţin respect faţă de mine şi să ţină cont că Levy e antrenorul Stelei. Poţi să-ţi spui părerea după cinci-şase meciuri. Sincer, mi-e jenă de Levy", a afirmat Gigi Becali.

Dorinel a păţit la fel

Un singur antrenor de-al Stelei din ultimii ani s-a mai bucurat de un asemenea „tratament" din partea lui Ioan Becali: Dorinel Munteanu. „Jos pălăria pentru fotbalistul Dorinel Munteanu, dar ca antrenor e altceva. N-are ce căuta la Steaua", spunea Giovanni în toamna lui 2008, despre actualul tehnician al Oţelului. Rezultatul? În decembrie 2008, „Neamţul" a fost dat afară de Gigi Becali, după numai două luni de mandat, perioadă în care nu pierduse niciun meci în Liga I! 

Steaua, la Constanţa?

Preşedintele Farului, Marcel Lică, a declarat că există şanse mari ca Steaua să evolueze pe arena constănţenilor în meciul de pe teren propriu cu CS Mioveni, din etapa a II-a. Roş-albaştrii mai au şi varianta de a juca pe arenele „Municipal" (Tr. Severin) şi „Astra" (Ploieşti).

Asalt la „lotul Timişoara“

Gigi Becali speră să reuşească aducerea a încă trei-patru fotbalişti până sâmbătă, când echipa va debuta în noul sezon al Ligii I, contra Voinţei Sibiu.Pe lângă celelalte ţinte ale sale, Andrei Prepeliţă (Universitatea Craiova) şi Junior Moraes (ŢSKA Sofia), patronul Stelei încearcă să profite de situaţia în care se află Poli Timişoara pentru a-i cumpăra de acolo pe Alexandru Bourceanu, Dorin Goga şi Laszlo Sepsi. „În câteva zile aduc încă doi-trei jucători. Mi-a zis şi Meme: «Gigi, avem nevoie urgentă de nişte transferuri!». Moraes e rezolvat în proporţie de 90%, Prepeliţă va veni şi el. Voi discuta şi cu Marian Iancu, pentru că vreau să-l ajut. O să deţinem nişte fotbalişti în coproprietate", a declarat latifundiarul din Pipera.

În altă ordine de idei, patronul clubului FCM

Bacău, Dumitru Sechelariu, a anunţat că roş-albaştrii trebuie să-i achite 800.000 de euro în contul transferului lui Eugen Baciu, în caz contrar urmând a nu fi programaţi în Liga I. În acest moment, Baciu este foarte aproape de a semna o înţelegere pe un sezon chiar cu FCM Bacău!

„Pentru că l-au lăsat liber de contract pe Baciu, steliştii trebuiau să achite 400.000 de euro până la 1 iulie. N-au făcut. Acum, au termen până la 1 august să-mi dea 800.000 de euro. Datoria s-a dublat conform unei clauze, care există în contractul pe care l-am semnat, atunci când l-am transferat pe Baciu la Steaua în 2004. Banii îi vom primi sigur. Nu există niciun fel de negociere între mine şi «oaia europarlamentară»", a declarat Sechelariu, cu referire la Gigi Becali. 

Familia lui Sameş a refuzat coroana Stelei

Fostul mare internaţional, Ştefan Sameş, a fost înmormântat, ieri, la cimitirul Izvorul Nou, cu onoruri militare. Printre cei prezenţi s-au numărat fostele glorii steliste, Anghel Iordănescu, Adrian Bumbescu, Miodrag Belodedici, Ştefan Iovan, dar şi preşedintele FRF, Mircea Sandu, selecţionerul Victor Piţurcă şi preşedintele Clubului Sportiv Steaua, George Boroi. Din partea roş-albaştrilor, formaţie pentru care Sameş a evoluat timp de zece ani, nu a venit nimeni, iar coroana trimisă de către Valeriu Argăseală a fost refuzată de familie şi a rămas în faţa cimitirului ca o dorinţă a fostului mare fundaş. „Banii nu pot cumpăra caracterul sau educaţia de care are nevoie un om", a fost mesajul soţiei lui Sameş, Lorena, pentru patronul Stelei, Gigi Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite