Levy, la mâna lui Bucşaru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Ronny Levy va afla azi dacă va mai fi sau nu antrenorul Unirii Urziceni. Israelianul îşi doreşte să continue munca începută în Bărăgan la începutul acestui an, dar viitorul său stă în mâinile patronului Dumitru Bucşaru.

Cei doi se vor întâlni azi într-o şedinţă de reorganizare a clubului, programată după demiterea lui Mihai Stoica din funcţia de manager general.

La finalul meciului pierdut de Unirea la Târgu Mureş, Levy le-a mărturisit unora dintre elevii lui că îşi doreşte să rămână la echipă, însă doar în condiţiile în care patronul va achita toate restanţele către jucători, care nu au mai fost plătiţi de foarte mult timp.

Israelianul a fost adus la Unirea Urziceni de către Mihai Stoica, cu care are o relaţie foarte puternică. Fiind omul fostului manager general al clubului, antrenorul este totuşi dorit la club, dar Bucşaru ar vrea să primească garanţii că el îşi va face în continuare treaba în mod profesionist.

Totodată, finanţatorul ialomiţenilor e conştient că despărţirea de Ronny Levy ar destabiliza şi mai mult situaţia de la echipă, mai ales că jucătorii sunt deja afectaţi de plecarea lui Mihai Stoica, care era un apropiat al vestiarului. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite