Becali anunţă o nouă reconstrucţie cu 15 milioane de euro!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua se reconstruieşte, an-de-an, de prin 2007 încoace, fără să aibă rezultate. Patronul Gigi Becali este însă consecvent şi anunţă o nouă revoluţie, în vară, cu preţul a 15 milioane de euro.

După ce a risipit banii încasaţi de la UEFA sau din trenseferuri, conducerea roş-albaştrilor este gata să cheltuie o altă suma importantă de bani.

"Pe mine mă interesează echipa Steaua, nu mă interesează foarte mult echipa naţională. Nu trăiesc nicio emoţie. O să investesc 15 milioane de euro la Steaua în vara", a spus finanţatorul.

Deşi vrea să schimbe echipa din temelii, Becali are încredere în continuare în Cristi Tănase jucător care nu a reuşit să se impună nici ca jucător de creaţie, nici ca marcator nici în calitate de căptitan al "roş-albaştrilor".

"Tănase e bun pe stânga. Ne mai trebuie 4 jucători foarte buni. Mihai Stoica se va ocupa de asta. Acum este plecat în Europa, ieri a văzut un atacant. Am încercat tot felul de jucători dar nu se mai poate. Vaslui a scos un egal pentru că a avut un jucător de valoare care a făcut diferenţa. Jucătorii Stelei şi-au luat banii şi vor mai lua. Am dat 6 milioane de euro pe transferuri. Cea mai mare baza o am în Cristi Tănase. Nu am dat mulţi bani pe el, dar cred ca alături de Torje este cel mai valoros jucător din Romania", a spus Gigi Becali la Sport.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite