Remat Zalău, surclasată de echipa lui Moculescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
volei
volei

Campioana la volei masculin Remat Zalău a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, de formaţia germană VfB Friedrichshafen, în penultimul meci din grupa D a Ligii Campionilor.

Ardelenii au rămas fără victorie în Liga Campionilor şi după etapa a V-a a grupelor, în pofida jocului spectaculos. Remat a cedat, pe teren propriu, în faţa campioanei Germaniei, condusă de selecţionerul României, Stelian Moculescu, după 83 minute de joc şi speranţe năruite la ultima apariţie în faţa propriilor fani.

Scorul pe seturi a fost 23-25, 21-25 şi 22-25.

În tur, oaspeţii au câştigat cu 3-1, Remat Zalău câştigând în acea deplasare singurul set din cele patru meciuri disputate în grupă.

În 12 ianuarie, Remat va disputa ultimul meci din grupa D, în deplasare, cu liderul PGE Skra Belchatow (Polonia), în timp ce VfB Friedrichshafen va primi vizita italienilor de la Trentino BetClic. Indiferent de rezultatul acestor ultimele două meciuri din grupa D, polonezii de la PGE Skra Belchatow (13 puncte) şi italienii de la Trentino BetClic (12) şi-au asigurat calificarea în play-off-ul de 12. VfB Friedrichshafen (7 puncte) va evolua în CEV Cup, împreună cu alte trei formaţii de pe locul trei, cu cea mai bună linie de clasament în celelalte cinci grupe, iar Remat Zalău (0 puncte, după cinci meciuri) părăseşte cea mai putenică întrecere continentală, în care a evoluat datorită unui wild-card.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite