A fost prins cel care o urmărea pe Serena Williams

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia americană l-a arestat ieri pe omul care o urmărea aproape peste tot pe jucătoarea de tenis Serena Williams. Acesta, pe numele său Patenema Ouedraogo, în vârstă de 40 de ani, a fost prins în apropierea reşedinţei din Florida a sportivei. 

Urmăritorul jucătoarei americane a fost arestat miercuri, în jurul orei 2 noaptea, în Palm Beach Gardens şi a fost pus sub acuzaţia de hărţuire. Poliţiştii au descoperit în maşina lui o scrisoare în care-şi mărturisea iubirea eternă pentru Serena, ba mai mult a încercat să-i convingă pe oamenii legii că sentimentul este reciproc.

Ouedraogo, care avea asupra lui o licenţă de şofer de taxi din Texas, a fost oprit de bodyguarzii Serenei care l-au recunoscut după informaţiile primite în ultima vreme de la poliţie.

Obsedatul o urmărea de aproape un an pe Serena, prin toată America, iar când a fost întrebat de unde ştia să fie exact la locul potrivit, el a spus că afla de pe Twitter! Anul trecut, în octombrie, avocatul jucătoarei, Malcolm Cunningham, a obţinut un ordin de restricţie împotriva lui Ouedraogo după ce acesta a urmărit-o la o întîlnire cu agentul ei în Los Angeles. Atunci, Cunningham le-a spus poliţiştilor că Ouedraogo s-a dat, de asemenea, drept asistentul Serenei în Tampa, la începutul acestui an, în timp ce ea se afla la cumpărături la Home Shopping Network. Iar ea s-a trezit cu el în cabina de probă!

De atunci, a mai urmărit-o de câteva ori şi, prin diverse canale, îi reamintea jucătoarei americane că sunt suflete pereche şi le este scris să fie împreună!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite