Am luat bătaie la 103 puncte diferenţă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala feminină de baschet a României a suferit, ieri, cea mai severă înfrângere din istoria sa.

Tricolorele au pierdut la o diferenţă de 103 puncte în faţa campioanei mondiale, Australia, care s-a impus cu scorul de 126-23 în cadrul turneului de pregătire de la Szombathely (Ungaria). În ciuda umilinţei la care a fost supusă, naţionala noastră a început relativ bine partida, scorul fiind la un moment dat de 14-9 pentru adversare.

Apoi, tricolorele nu au mai marcat decât 12 puncte până la finalul sfertului trei, în timp ce Australia a înscris pe bandă rulantă (101-21, min. 32). Cu un minut înaintea finalului, tabela arăta 124-21, umilinţa fiind maximă pentru naţionala României, care a înscris doar două puncte în tot sfertul patru. Australia, campioană mondială en-titre şi vicecampioană la ultimele două ediţii ale Jocurilor Olimpice, a condus la diferenţe astronomice pe tot parcursul partidei, câştigând nu doar confruntarea cu echipa antrenată de George Mandache, ci şi turneul.

În Ungaria, româncele nu au reuşit nicio victorie, fiind învinse la diferenţe astronomice şi în celelalte două partide disputate: 52-100 cu Slovacia şi 40-108 de Ungaria (108-40). Competiţia a fost un test înaintea meciurilor oficiale din preliminariile Campionatului European din 2011 (Letonia).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite