Vorbeşte Figo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câştigătorul Balonului de Aur din 2000 va sosi azi în România. Starul portughez va susţine o conferinţă despre "Seara Campionilor", eveniment caritabil care va avea loc pe stadionul din

Câştigătorul Balonului de Aur din 2000 va sosi azi în România. Starul portughez va susţine o conferinţă despre "Seara Campionilor", eveniment caritabil care va avea loc pe stadionul din Ghencea pe 26 mai

Deşi Inter Milano joacă în acest weekend etapa decisivă pentru titlu în Italia, Luis Figo va fi prezent astăzi în România, unde va susţine o conferinţă de presă, de la ora 16.00.

Fundaţia acestuia şi cele ale lui Gică Popescu şi Gică Hagi organizează pe 26 mai cea de-a patra ediţie a "Serii Campionilor", meci la care sunt aşteptaţi şi Roberto Carlos, Rivaldo, Raul şi viitorul antrenor al Barcelonei, Josep Guardiola. Echipa vedetelor internaţionale va întâlni în Ghencea o selecţionată all-time a României, cu Mircea Lucescu şi Liţă Dumitru, dar şi membri ai Generaţiei de Aur în prim-plan.

Întâlnire Guardiola - Chivu

Partida ar putea fi un moment perfect pentru o întâlnire între antrenorul Barcelonei, Pep Guardiola, şi Cristi Chivu, jucător care e pe lista de achiziţii a catalanilor în această vară.

"Chivu va fi alături de noi la Seara Campionilor. Am vorbit cu Piţurcă şi i-am explicat ce fel de eveniment este şi a fost foarte amabil. Nu vreau să discut despre o întâlnire între Guardiola şi Chivu", ne-a declarat Gică Popescu.

În schimb, fostul căpitan al Barcelonei spune că Guardiola e omul potrivit pentru catalani. "Nimeni nu ştie ce înseamnă Futbol Club Barcelona mai bine decât Josep Guardiola. Pep e o alegere potrivită, asta dacă Barcelona vrea să reconstruiască echipă", a explicat Popescu.

Biletele, de la 10 lei în sus

Pentru cea de-a patra ediţie de "Seara Campionilor", biletele încep de la 10 lei, la peluze. La tribuna 1, un tichet costă 35 de lei, în timp ce biletele de la tribuna 0 şi fotolii costă 50, respectiv 200 de lei.
Cei care nu pot ajunge la stadion pot vedea meciul în direct la ProTV, de la ora 20.00.

Am făcut un calcul, cred că împreună cei invitaţi au câştigat cam 25 de Cupe ale Campionilor
Gică Popescu, organizator Seara Campionilor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite