Steliştii au plecat la Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Delegaţia Stelei a plecat ieri spre Madrid, la ora 16.00, cu o cursă charter de pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă". Autocarul echipei a ajuns la aeroport la 14.45, iar jucătorii,

Delegaţia Stelei a plecat ieri spre Madrid, la ora 16.00, cu o cursă charter de pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă". Autocarul echipei a ajuns la aeroport la 14.45, iar jucătorii, îmbrăcaţi în costume negre cu cravate roş-albastre, au trecut în grabă de formalităţile vamale.
Cu toate acestea, amatorii de autografe prezenţi au putut "vâna" câte o amintire de la fotbaliştii favoriţi. Vali Badea a fost singurul dintre roş-albaştri care a trecut pe la chioşcul de ziare de unde şi-a cumpărat mai multe publicaţii.
Cel mai retras jucător a fost portarul Carlos, vizibil afectat de faptul că este criticat de oficialii din Ghencea, urmând să fie transferat în iarnă. Steliştii au luat cu ei şi un tricou al Stelei cu autografele tuturor jucătorilor, înrămat, pe care urmează să-l facă cadou clubului madrilen pentru a fi expus în muzeul "galacticilor". Antrenorul Cosmin Olăroiu a ajuns la aeroport la o jumătate de oră după echipă, cu automobilul personal.
Din lotul care a plecat la Madrid nu fac parte Vasilică Cristocea şi Klemi Saban, accidentaţi, care li se alătură mai vechilor indisponibili Mirel Rădoi şi Victoraş Iacob. În avion a urcat însă fundaşul

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite