Mirel Rădoi şi-a pus cenuşă în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul Stelei, Mirel Radoi, a ţinut să-şi ceară scuze public selecţionerului Piţurcă, într-o conferinţă de presă organizată la sediul clubului. Însoţit de naşul Gigi Becali şi

Căpitanul Stelei, Mirel Radoi, a ţinut să-şi ceară scuze public selecţionerului Piţurcă, într-o conferinţă de presă organizată la sediul clubului. Însoţit de naşul Gigi Becali şi afişând o mină relaxată, de om împăcat cu sine, fotbalistul a declarat că nu a mai putut lăsa lucrurile să se agraveze şi mai mult.
"Sincer, nu mă aşteptam ca acest conflict să ajungă într-un punct atât de ridicat. Îmi pare rău că am fost într-o polemică cu antrenorul alături de care am lucrat patru ani la Steaua şi cu care am avut clipe bune şi mai puţin bune. Sper că acest conflict să se încheie. Ceea ce am făcut azi trebuia să fac mai de mult. A fost un orgoliu dus la extrem, ceea ce nu a fost bine pentru mine. Antrenorul are întotdeauna dreptate", a precizat stelistul, contrazis parţial de naşul Gigi. "Cel mai mult pierdea Piţurcă din treaba asta. Eu nu sunt de acord cu Rădoi că are dreptate mereu Piţurcă. E drept, are pâinea şi cuţitul în mâini, dar jucătorul poate foarte bine să joace şi la echipa de club şi să câştige bani. Lumea a ţinut cu Rădoi, pentru că e valoros. Din treaba asta avea toată lumea de pierdut. Oricum, Piţurcă vrea disciplină la lot, şi aici are dreptate. Primul exemplu a fost Rădoi şi a fost bine, dar nu mai putea continua aşa, că devenea penibil. Sper ca scuzele lui Mirel să fie pe placul lui Piţurcă", a precizat latifundiarul din Pipera.
"Dacă voi juca bine, sigur voi fi convocat"
Rădoi a declarat că nu şi-a cerut scuze public pentru ca să fie convocat la echipa naţională. "Am făcut-o pentru liniştea mea sufletească, nu ca să ajung la echipa naţională. Dacă voi juca bine, atunci sigur voi fi chemat, dacă nu, cine m-ar putea convoca la lot?", a spus căpitanul Stelei, care nu crede că echipa naţională este trambulină de lansare pentru stelişti: "Când joci 12 meciuri în Cupa UEFA, cum am făcut noi în sezonul trecut, Steaua poate o fi şi ea o rampă de lansare". Rădoi plănuieşte o întrevedere între patru ochi cu Piţurcă după dubla manşă cu Heerenveen, din 16-imile de finală ale Cupei UEFA, dar nu exclude ca întâlnirea să aibă loc chiar la meciul din Olanda, de pe 15 februarie.
şanse de calificare de 90 la sută!
Referindu-se la dubla întâlnire cu olandezii de la Heerenveen, Mirel Rădoi a precizat că Steaua este favorită. "Vrem ca anul acesta să depăşim performanţa de anul trecut. Eu cred că avem 60 la sută şanse de calificare. Acum depinde mult de forma echipelor la ora jocului", a spus stelistul. Finanţatorul Stelei însă nu este de acord cu finul său: "Mirel e modest. Eu zic că avem 90 la sută şanse de calificare!".
Gigi se compară cu Ceauşescu
Becali a spus că Mirel Rădoi nu se poate folosi de echipa naţională pentru a se transfera în străinătate, pentru că fotbalistul nu vrea să mai plece din Ghencea. "Nimeni nu vrea să plece de la Steaua. Aici, jucătorii vor să facă performanţă şi să câştige bani. Eu sunt ca Ceauşescu, îi ţin la echipă. El le dădea maşini ARO, televizoare color şi video-playere, eu am alte posibilităţi", a declarat amuzat Becali, care se teme, în continuare, că în returul acestui campionat vor apărea meciuri strategice. "Va fi o competiţie foarte complexă, cu multe necunoscute, de fapt cu multe cunoscute care nu pot fi demonstrate", a precizat el misterios.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite