Giganţii şi Madonna au cucerit America

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cel mai urmărit eveniment al SUA, finala Super Bowl, New York Giants a trecut cu 21-17 de echipa românului Zoltan Mesko, New England Patriots. Madonna a făcut spectacol în pauză.

Pentru a doua oară în ultimii patru ani, New England Patriots, echipa românului Zoltan Mesko, a pierdut un Super Bowl în faţa celor de la New York Giants. După un meci disputat, new york-ezii s-au impus cu 21-17, marcând un touchdown cu 57 de secunde înainte de finalul jocului.

Din păcate pentru noi, deocamdată ne putem mândri doar cu faptul că un sportiv român a jucat într-un Super Bowl. A fost o partidă în care Zoltan Mesko şi-a făcut bine treaba de fiecare dată când a fost nevoie, dar, per total, jocul celor de la Patriots a fost unul destul de slab, în special în ofensivă.

„Adevărul": Ce sentiment ai după o înfrângere cum a fost aceasta?

Zoltan Mesko:
Ca punter, eu nu am prea mare control asupra jocului, nu pot să-l influenţez extrem de mult. Până la urmă este doar un joc, soarele o să răsară mâine chiar dacă am pierdut în Super Bowl.

Cum te simţi când ştii că nu poţi face nimic să-ţi ajuţi echipa, de exemplu atunci când ofensiva este pe teren?

Ca portarul la fotbal. Dar asta este, acest sport îmi place şi voi continua pregătirea, ca să pot juca cât mai bine.

Pentru tine urmează aşadar două luni de pauză. Ce vei face în această perioadă? Vei mai lucra la firma de consultanţă din Philadelphia, cu care ai un contract part-time?

Cu siguranţă o să-mi vizitez nişte prieteni. Cu acea firmă am terminat colaborarea. Dacă voi avea ocazia să mai lucrez la o bancă sau tot în acest domeniu, vreau să fie una din Boston.

Când vei veni în Romånia?

Probabil la începutul lui martie sau începutul lui aprilie. Voi merge mai întâi la Londra, la sfârşitul lui martie, după care voi mai vizita Europa şi voi termina toată excursia în România.

Madonna a făcut un show de zile mari

La pauză, Madonna şi-a făcut intrarea în stil mare: în chip de regina Cleopatra, într-un car alegoric, tras de zeci de soldaţi romani. Artista a cântat hituri mai vechi, precum „Vogue", „Like A Pyarer" şi „Music", dar şi cea mai nouă piesă, lansată săptămâna trecută, „Give Me All Your Luvin". Show-ul artistei de 53 de ani l-a impresionat şi pe actorul Alec Baldwin: „Madonna a fost cel mai bun jucător al finalei".

Apariţia fabuloasă a Madonnei la Super Bowl a stârnit multe comentarii  Foto: reuters



- MVP-ul partidei a fost declarat quarterbackul celor de la Giant, Eli Manning. Cu 75 de pase complete, el a contribuit decisiv la touchdownul câştigător.   
- Meciul s-a jucat pentru prima dată pe Stadionul Lucas Oil din Indianapolis, fiind doar pentru a patra oară când un oraş „friguros" din SUA găzduieşte meciul.
- 70.000 de spectatori au asistat la cea de-a 46-a finală Super Bowl. New York Giants au strâns patru trofee până acum.
- Meciul s-a transmis în peste 50 de ţări, inclusv România. În SUA, NBC a avut o audienţă estimată la peste 100 de milioane de telespectatori. De aceea 30 de secudne de publicitate au ajuns să coste până la 4 milioane de dolari.

"Părinţii au venit să mă susţină, la fel şi prietenii mei. Îmi pare rău că nu am câştigat, dar e supergreu şi să ajungi în Super Bowl."
Zoltan Mesko
punter New England Patriots

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite