Mila Kunis, cea mai sexy actriţă a verii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un sondaj organizat de site-ul moviefone.com pe durata verii a desemnat-o pe Mila Kunis drept mai sexy actriţă de pe marile ecrane

Site-ul a făcut un sondaj în care cititorii votau cine cred ca este cea mai sexy actriţă în filmele lansate pe marile ecrane în această vară.

Mila Kunis este cea care a câstigat, datorita rolului ei lipsit de inhibiţii din „Prietenie cu folos", în care joacă alături de Justin Timberlake, cei doi având în film mai multe scene „picante".

In topul celor care au votat pe Moviefone au intrat actritele: Olivia Wilde (Cowboys & Extratereştri), Rosie Huntington-Whiteley ( Transformers 3), Natalie Portman (Your Highness), Jessica Alba (Spy Kid 4), January Jones (X-men: Cei dintâi), Zoe Saldana (Colombiana), Rosario Dawson (Omu' de la Zoo), Freida Pinto (Planeta maimuţelor), Blake Lively ( Lanterna Verde), Jennifer Aniston (Şefi de coşmar).

Premiera românescă a filmului „Prietenie cu folos" are loc pe 9 septembrie, dar pelicula poate fi văzută zilele acestea în avanpremieră în anumite cinematografe.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite