Când începe emisiunea „Batem palma“, prezentată de Cosmin Seleși la Pro TV

0
Publicat:

Au mai rămas doar câteva zile până când telespectatorii se vor putea bucura de luni până vineri, de la ora 18.00, de un show ce nu trebuie ratat.

Cosmin Seleși revine pe micile ecrane din 12 decembrie, la Pro TV, și se va afla la cârma emisiunii „Batem Palma“,  în care concurenții trebuie să apeleze la noroc și la apetitul pentru risc pentru a vedea dacă pot câștiga o sumă importantă de bani sau, dimpotrivă, una extrem de mică.

24 de concurenți. 24 de cutii roșii care ascund sume de la 1 ban la 100.000 de lei. O oră de entertainment. Acestea sunt coordonatele show-ului „Batem palma“.

Cosmin Seleși prezintă show-ul „Batem palma“
Cosmin Seleși prezintă show-ul „Batem palma“ FOTO Pro TV

Prezentatorul abia așteaptă întâlnirea cu cei de acasă și este convins că telespectatorii se vor bucura la maximum de noul show. „Am așteptat mult timp acest moment și vă pot spune că au mai rămas doar câteva zile și ne vedem! Sunt foarte încântat că vom fi alături de cei de acasă de luni până vineri și sper să vă aducem relaxarea atât de necesară după o zi încărcată. Veți face cunoștință cu niște concurenți extraordinari și am siguranța că îi veți îndrăgi din prima clipă. Vă mai spun doar atât: o să vă treacă prin toate emoțiile și o să vă lase cu un zâmbet larg pe față. Ne vedem pe 12 decembrie“, a declarat Cosmin Seleși.

Cine vor fi primii norocoși care se vor lupta cu propria intuiție pentru a câștiga sume importante de bani și cu cât vor pleca acasă, telespectatorii pot afla din 12 decembrie, la Pro TV.

  În primăvară, Cosmin Seleşi şi-a surprins admiratorii când a decis să părăsească echipa emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. „Un proiect foarte frumos, un proiect pe care l-am îndrăgit, îl iubesc în continuare, dar eu sunt un om activ, mie îmi plac provocările. Nu m-am plictisit…nu ştiu cum să zic. 9 ani a durat. Am fost primul prezentator”, declara, la vremea respectivă, Cosmin Seleşi. Acesta a negat că ar fi fost vorba despre o concediere, înlocuire sau că aspectul financiar ar fi jucat un rol.  

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite