Ce toxine se găsesc în multe alimente sănătoase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mulţi dintre noi tind să adopte un stil de viaţă sănătos, incluzând în dietă produse alimentare sănătoase şi consumând cât mai multe fructe şi legume.

Specialiştii avertizează că anumite substanţe din aceaste alimente ar putea fi toxice, transformându-le în produse alimentare care ne-ar putea face mai mult rău decât bine.

Cartofi verzi încolţiţi

Se ştie că în aceştia se află alcaloizi, chaconină şi solanină, care cauzează forme uşoare de migrenă şi somnolenţă. Consumul de legume crude constituie o ameninţare mai mare, deoarece există un risc crescut de infectare cu microbi, cum sunt E coli şi salmonella. Consumul de legume crude, care nu au fost bine spălate şi fructe ce au fost tăiate şi expuse la aer, pot duce la infecţii gastrointestinale.

Află ce alte alimente sănătoasepot fi, de fapt, periculoase.

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite