Implant dentar sub forma unui desfăcător de bere. De ce au acceptat aceşti bărbaţi provocarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O companie care produce bere a avut o idee inedită de a-şi face reclamă. Salta Beer a oferit gratuit unor jucători de rugby care îşi pierduseră dinţii câte un implant dentar mai neobişnuit, sub forma unui desfăcător de bere.

Compania a ales trei jucători de rugby care îşi pierduseră câte un dinte în timpul unui meci şi le-a oferit un implant dentar sub forma unui desfăcător de bere. Procedura a fost promovată printr-o reclamă, realizată împreună cu agenţia de publicitate Ogilvy Argentina.

Medicul stomatolog Sebastian Juri, care a realizat aceste implanturi, spune că pe lângă funcţia normală de masticaţie a unui dinte, implantul va putea fi folosit şi pentru a deschide sticle.

În clipul publicitar îi putem vedea pe cei trei sportivi, Johnathan Batiga, Pablo Kwiczor şi Uriel Santiago, cum reuşesc să folosească noul dinte pentru a desface sticlele de bere, scrie Oddity Central.

image

Conducerea companiei Salta Beer se temea că nu va găsi sportivi doritori să primească acest implant, dar când au anunţat proiectul au avut mulţi candidaţi interesaţi.


 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite