Zlatan Ibrahimovici: „O Cupă Mondială fără mine e ceva la care nu o să mă uit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zlatan Ibrahimovici, căpitanul Suediei FOTO Reuters
Zlatan Ibrahimovici, căpitanul Suediei FOTO Reuters

Zlatan Ibrahimovici este, probabil, cel mai mare păgubit după meciul de baraj dintre Suedia şi Portugalia, în urmă căruia cea de-a doua ţară s-a calificat la Campionatul Mondial din 2014.

FOTO România - Grecia: 1-1. „Tricolorii“ şi-au luat „adio“ de la CM din Brazilia. Urmează demisia lui Victor Piţurcă?  

Suedezul a comentat imediat după meci faptul că nu va urmări Campionatul Mondial din Brazilia: „Un lucru este sigur, o Cupă Mondială fără mine e ceva la care nu o să mă uit. Toate felicitările mele Portugaliei, dar ambele echipe meritau să meargă la Cupa Mondială. 

Adrian Mutu l-a criticat vehement pe Victor Piţurcă: „Are metode din anii '50-'60 şi un stil dictatorial“  

De ce am pierdut...? Ca să fiu sincer, au fost mai buni ca noi. Ar trebui să fim mândri, nu am fi putut juca mai bine de atât. Sigur, ne putem referi şi la greşelile noastre, dar astfel de lucruri se întâmplă. Ei au taxat greşelile noastre. După ce am făcut 2-1, părea că suntem pe drumul cel bun, speranţele noastre au crescut, dar din nefericire au făcut repede 2-2“, a declarat Zlatan Ibrahimovici pentru BBC.

Suporteri ai echipei naţionale a României, reţinuţi, amendaţi şi interzişi pe stadion de către Jandarmerie

Pe de altă parte, Cristiano Ronaldo este fericit că va juca la Rio, alături de Portugalia: „A fost o seară foarte frumoasă. Am marcat trei goluri şi am egalat recordul lui Pauleta. A fost un moment unic. Ştiam că va fi o partidă complicată, dar cred că am jucat mai bine“.

FOTO Grecia merge la Rio, România rămâne acasă. Explicaţiile lui Piţurcă şi ale jucătorilor, după meciul de baraj

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite