VIDEO Victimă sau huligan? „Copilul de minge“ care a primit o lovitură în stomac de la un fotbalist are o poveste incredibilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Charlie Morgan
Charlie Morgan

Mijlocaşul belgian al lui Chelsea, Eden Hazard, a fost eliminat şi aspru criticat pentru gestul său. Totuşi, mai există un „băiat rău“ în acest incident, care a scandalizat lumea fotbalului.

În mod normal, un fotbalist n-are voie să agreseze un „copil de minge“ şi ar trebui să-şi vadă de joc, indiferent de situaţie. Pe de altă parte, imaginile din timpul meciului Swansea – Chelsea, din semifinalele Cupei Ligii Angliei demonstrează, în mod evident, că Eden Hazard a fost provocat de un gest lipsit de Fair-Play. Belgianul a greşit, răspunzând cu un gest şi mai urât pentru care a fost eliminat şi, cu siguranţă, va primi o suspendare de lungă durată. 

În schimb, „copilul de minge“ n-a fost pedepsit în niciun fel, deşi venise la meci cu gândul de a irosi cât mai mult timp posibil.

Părinţii lui sunt milionari în euro

Ziariştii de la „The Sun“ au aflat că acel „copil de minge“, numai copil nu e! Îl cheamă Charlie Morgan şi are 17 ani! De fapt, el a fost cândva „copil de minge“, după care, din cauza vârstei, a trebuit să-şi încheie „cariera“. 

A fost reactivat din cauza faptului că ceilalţi copii de mingi ai clubului Swansea n-au fost disponibili pentru partida cu Chelsea, deoarece ninsoarea i-a împiedicat să ajungă la stadion.

Aflând că va reveni pe lângă gazon, Charlie şi-a anunţat intenţia într-o postare pe Twitter, cu câteva ore înainte de returul Swansea – Chelsea: „Regele copiiilor de mingi îşi face come-back-ul pentru a irosi cât mai mult timp posibil“.

Cum Swansea învinsese, în tur, pe „Stamford Bridge“, scor 2-0, formaţia galeză avea tot interesul ca returul să se joace într-un ritm cât mai lent, la trecerea timpului.

De aici a venit şi gestul lui Charlie, care, în minutul 78, atunci când londonezii atacau în valuri, a întârziat repunerea balonului în joc. Pe lângă faptul că e fan Swansea, băiatul mai avea un motiv pentru care îşi dorea calificarea galezilor în finală.

„The Sun“ a descoperit că părinţii lui Charlie sunt milionari în euro şi că deţin 22,5 la sută din acţiunile clubului Swansea.

Putea depune plângere la poliţie

Puştiul a fost criticat vehement de oameni din lumea fotbalului, dar şi de cei care au văzut incidentul pe Youtube. „Acestui copil i s-a spus să întârzie repunerea balonului în joc. Aşa ceva nu se face“, a comentat fostul selecţioner al Angliei, Glenn Hoddle. 

Deşi a provocat incidentul cu Hazard, Charlie putea chiar depune plângere la poliţie împotriva belgianului, pe motiv că a fost agresat fizic! N-a mai făcut acest lucru, deşi a fost chestionat de poliţişti, la finalul jocului.

Mai mult, Hazard şi Charlie s-au întâlnit la vestiare şi şi-au cerut scuze reciproc.

VEZI TOT INCIDENTUL ŞI COMENTARIILE AICI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite