VIDEO Simona Halep la Miami. Ultimul punct al meciului cu Sloane Stephens şi descătuşarea jucătoarei noastre. "A fost tenisul vieţii mele"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Miami Open şi urmează să joace împotriva Serenei Williams, liderul mondial al tenisului.

În sferturi, Simona Halep a trecut de Sloane Stephens, din SUA, cu 6-1, 7-1. Simona Halep a condus la un moment dat cu 6-1 şi 3-0, perioadă de joc despre care a spus că a fost "cel mai bun tenis al meu". 

Apoi, Sloane Stephens a revenit cu 4 jocuri la rând şi a condus la un moment dat cu 5-4. A fost punctul în care Simona a păsat din nou pe accelaraţie şi a încheiat meciul cu trei jocuri consecutive şi cu un nou punct superb.

Serviciul Simonei a "intrat" în acest meci, a avut efect şi mingea a fost bine poziţionată. Cu o proporţie de reuşită de 75 la sută, Simona a etalat, probabil, cel mai bun serviciu din acest an, înregistrând o performanţă rară pentru ea: nicio dublă greşeală. De asemenea, lovitura de dreapta a româncei a făcut cel puţin trei sferturi din punctele câştigătoare (17 faţă de 8 în dreptul lui Stephens). 

Video Ultimul punct al partidei dintre Simona şi Sloane

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite