VIDEO Olăroiu şi Reghecampf au avut meciul direct în Emirate: ce s-a întâmplat atunci când s-au văzut pe gazon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Pe vremea când era la Al-Hilal (Arabia Saudită), Laurenţiu Reghecampf a fost în centrul unui scandal uriaş, deoarece Victor Piţurcă, aflat la Al-Ittihad (Arabia Saudită) a refuzat să-i strângă mâna. Acum, „Reghe“ a avut parte de o primire complet diferită în Dubai.

Cosmin Olăroiu nu e vreun prieten al lui Laurenţiu Reghecampf, după cum „Adevărul“ a explicat aici, însă tehnicianul celor de la Shabab Al-Ahli a arătat că e un tip cu bun simţ. 

Oli l-a întâmpinat cu un mare zâmbet pe omologul său de pe banca celor de la Al-Wahda înaintea derby-ului campionatului din Emirate, programat vineri seara la Dubai. Olăroiu l-a îmbrăţişat pe Reghecampf, care a ajuns în vară la trupa din Abu-Dhabi, şi a discutat preţ de câteva secunde cu acesta înainte de primul fluier al meciului. 

Partida s-a încheiat cu o remiză albă, iar după terminarea meciului, Oli s-a dus, din nou, spre „Reghe“ şi l-a îmbrăţişat.

După rezultatul din etapa cu numărul 6, Al-Wahda e pe doi cu 13 puncte, în timp ce Shabab Al-Ahli e pe 4 cu 11 puncte. Lider e Al-Wasl cu 14 puncte.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CUM L-A PRIMIT OLĂROIU PE REGHECAMPF (DUPĂ 4 MINUTE ŞI 40 DE SECUNDE)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite