VIDEO Gigi Becali susţine că nu dă declaraţii, dar a făcut o excepţie de Sfântul Gheorghe. Pilda pentru Copos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali FOTO Mediafax
Gigi Becali FOTO Mediafax

Gigi Becali l-a vizitat în închisoare pe Mihai Stoica, managerul Stelei aflat în continuare după gratii în "Dosarul Transferurilor", şi a fost la biserică.

Gigi Becali a fost asaltat de reporterii televiziunilor la ieşirea de la biserică, iar patronul Stelei s-a oprit pentru a discuta despre cazul Avicola şi a-i da o pildă lui George Copos.

"Cu Avicola e o minciună, eu am dat 15 milioane de euro şi nu am luat unul. Pot să fiu vinovat dacă am dat 15 milioane şi nu am luat unul de euro?

Pentru George Copos vă zic ceva, chiar cu riscul că vor comenta ateii şi diavolii într-un fel şi chip. Îi transmit lui George Copos povestea bogatului care i-a îmbogăţit ţarina şi nu ştia ce să facă. I-a dat Dumnezeu bogăţie mare şi el nu dormea, ce să facă cu bogăţia? Şi a zis, ştiu ce să fac, o să fac alte hambare, mai mari. Şi a venit Dumnezeu nopatea şi i-a zis <Băi, nebunule, ce faci cu bogăţiile pentru că eu îţi iau sufletul, ce mai faci cu ele?

Acum vorbesc că e Sfântu Gheorghe, să dau o pildă din asta creştinească. Dumnezeu e atât de bun că îţi dă nişte bani, îi dai Lui împrumut, ca să ţi-i dea iar însutit. Cum Îi dai împrumut? Îi dai milostenie, că milostenia străpunge cerul mai repede ca sfânta liturghie. Asta vreau să-i transmit lui Copos, că el umple, umple hambarele, ce face cu ele?". 

 E o zi sfântă şi am vorbit, dar când o să trec pe lângă voi de acum înainte să nu vă supăraţi că nu vorbesc. O să cad în genunchi în faţa voastră să nu mă mai întrebaţi".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite