VIDEO Gest golănesc făcut de un jucător al Universităţii Cluj la meciul cu Oţelul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reacţia de huligan a lui Borza FOTO captură Digi Sport
Reacţia de huligan a lui Borza FOTO captură Digi Sport

Partida dintre Oţelul şi Universitatea Cluj a oferit un moment incredibil, jucătorul oaspeţilor, Adrian Borza, având o reacţie nervoasă incalificabilă în momentul în care a fost înlocuit de antrenorul Ionel Ganea.

Adrian Borza a fost eroul negativ al meciului Oţelul-Universitatea Cluj din etapa a 2-a a Ligii 1. Jucătorul echipei ardelene a primit un galben în prima parte a confruntării de la Dunăre, iar cu două minute înainte de finalul primei reprize, Ionel Ganea, de teamă să nu fie eliminat de arbitrul Marius Avram pentru faulturi repetate, a decis să-l înlocuiască pe mijlocaş.

În momentul în care a fost schimbat, Borza şi-a ieşit din minţi şi a şutat într-o ladă frigorifică, sub privirile supefiate ale celor de pe banca tehnică a ardelenilor. Mai mult, Borza a dat şi cu pumnii în copertina băncii de rezerve, fiind nemulţumit de decizia lui Ganea de a-l scoate din teren.

Ganea nu a scăpat de ce s-a temut, deoarece gestul golănesc al fotbalistului nu a rămas nepedepsit de arbitru, care i-a arătat al doilea galben şi l-a eliminat pe Borza.

VIDEO cu gestul huliganic lui Borza.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite