Urmările atitudinii lui Lucian Sânmărtean, care şi-a desconsiderat antrenorul în returul cu Strømsgodset

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucian Sânmărtean a avut o reacţie criticată la finalul evoluţiei sale din meciul retur cu Strømsgodset. În minutul 60, după ce a fost schimbat de Costel Gâlcă, jucătorul şi-a ignorat antrenorul şi, în loc să se oprească la banca de rezerve, s-a dus direct la vestiare.

Citeşte toate ştirile de pe adevarul.ro despre Steaua 

Gestul mijlocaşului stelist nu va fi sancţionat, după cum spune preşedintele clubului: „Nu trebuie să luăm nicio măsură împotriva lui Sânmărtean. El este unul dintre liderii echipei. Este un om care atunci când a jucat foarte bine, toată lumea l-a adulat. Se întâmplă, uneori, în viaţa unui jucător să existe şi momente în care nu poate să dea tot ce îţi doreşte. A avut o discuţie ieri cu colegii şi foarte deschis a recunoscut că nu a avut cea mai bună formă“.

Valeriu Argăseală a încercat să-i evidenţieze calităţile lui Lucian Sânmărtean, minimalizând ieşirea nervoasă a acestuia: „El este victima propriei sale valori. În momentul în care a apărut în fotbalul românesc la Steaua, el şi-a stabilit un standard de la care nu poate coborî. Când el va juca mai puţin bine decât şi-a impus el, atunci va fi considerat un jucător care a evoluat slab. Ăsta este «blestemul lui», să joace foarte bine fiecare meci. De aceea şi aşteptările sunt foarte mari. Se întâmplă, uneori, ca marii jucători, din diferite motive, să nu evolueze la valoarea lor adevărată şi atunci nu trebuie să facem o tragedie din asta. Aşa s-a întâmplat şi la Cupa Mondială“.

Dincolo de acest episod, Steaua s-a calificat în turul trei Champions League, învingând formaţia norvegiană Strømsgodset cu scorul general de 3-0 (1-0 în deplasarea din tur şi 2-0 în meciul decisiv de pe Arena Naţională). În următoarea fază a competiţiei, roş-albaştrii vor juca împotriva FK Aktobe, echipă din Kazahstan. Partida tur se va juca în deplasare, miercuri, iar o săptămână mai târziu se va disputa manşa secundă. Viitoarea adversară a Stelei a eliminat campioana Georgiei, Dinamo Tbilisi, cu scorul general de 4-0.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Valentin Lemnaru, noul atacant al echipei Steaua: „Vreau să fiu golgheterul campionatului“

Steaua – Aktobe înseamnă un duel Gigi Becali – Sharipa Behambetova: o femeie conduce Aktobe cu o mână de fier

Ştiri similare pe dolce-sport.ro:

VIDEO Spionul Stelei din Kazahstan anunţă: „Nu pot emite pretenţii“ 

VIDEO Steaua a anunţat ce ţinteşte pentru transferuri. Medicul Paligora va fi schimbat

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite