Unde îşi petrec vedetele din sport şi nu numai sărbătorile de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paştele este un prilej excelent pentru reîntoarcea în sânul familiei, reînnodarea legăturilor şi petrecerea în linişte alături de cei dragi, dincolo de clişee.

Cei aflaţi mereu în lumina reflectoarelor îşi doresc, la fel de mult ca noi ceilalţi, ca de sărbători să fie lângă familie şi aproape de cei care contează în vieţile lor. Legende ale sportului românesc, oameni de televiziune sau personalităţi publice din frumuseţe, sănătate sau industria auto, au dezvăluit publicaţiei www.iClara.ro care sunt planurile lor pentru Sărbătorile Pascale.
  - Campionul mondial la box Leonard Doroftei: „De Paşte probabil o să fiu puţin ameţit, pentru că vineri e ziua mea de naştere, aşa că o să mă dreg zilele următoare. O să fiu în familie, o să petrecem împreună, o să mergem la slujbă, o să luăm lumină. O să-mi pun un far în curte, să dăm lumină şi altora. În zilele următoare de Paşte o să fac mişcare, după atâta petrecere“.
  - Virgil Stănescu, preşedintele echipei de baschet Steaua CSM EximBank: „O să petrecem acasă, în familie, cu părinţii, este o sărbătăoare frumoasă, pe care o conisderăm o oportunitate de a ne reuni cu toţii“.


  - Jurgen Schunn, proprietar Auto Schunn, dealer Mercedes Benz: „Eu sunt evanghelist. De Paşte am fost la Londra, care este un oraş cu o tradiţie foarte veche şi lungă, foarte interesantă, cu un interior foarte mare şi care domină toată lumea. Se petrece totul acolo, are influenţe medievale, vechi, clădirile sunt tradiţionale şi parcă tot ce era Anglia mai de preţ e la Londra“.
   - Irina Cordoneanu, prezentatoarea emisiunii "Plusuri şi Minusuri" de la TVR: „În a treia zi de Paşte va fi o ediţie specială mai lungă, cu invitaţi pe sufletul oamenilor. Am reunit familia, o să petrec eu cu soţul şi cu băiatul nostru, nu în ţară, şi o să îmbinăm ideea de sărbătoare tradiţională, chiar dacă suntem plecaţi, o să mergem să luăm lumină de la o bisericuţă unde se ţin slujbe creştine. Suntem în Olanda, apoi în Germania, câteva zile, cu amendamentul că ne păstrăm tradiţia. O să fac ouă în modul tradiţional, le înroşesc folosind o soluţie din foi de ceapă“.
    - Monica Iagăr: „Sărbătorile de Paşte mi le petrec acasă, în familie. Familia este ceea ce ma împlineşte si respect tradiţie cu oua roşii, făcute în joia mare si gătesc drob si miel“.
    - Elena Kovacs, manager general al companiei Auto Schunn: „Suntem creştini, suntem ortodocşi, încercăm să ne curăţăm puţin sufletele şi să ne luminăm. Voi merge la Slujba de Înviere, ca aproape întotdeauna. În familia noastră, mama găteşte, avem o familie numeroasă, iar tradiţia omniprezentă. Paştele înseamnă cozonac, pască, miel, drob, ouă roşii şi bucurie“.

Virgil Stănescu FOTO Marian Iliescu

    - Adina Buzatu: „Am să petrec Sărbătorile de Paşte ca de obicei, acscă, consider că Învierea Domnului este o ocazie pentru familie să se reunească, nu numai de a mânca ouă roşii şi miel, ci de a ne apropia, de a ne împărăşti bucuria în familie, de a merge la biserică. Niciodată nu am plecat de Paşte şi ar fi ciudat să fac asta. Simt nevoia să petrec acasă, mama mea găteşte extraordinar, mi-e poftă de ccoaste de miel, de nu mai pot! Nici nu pot să-mi imaginez cum ar fi să plec în altă parte".
   - Alexandra Stănescu, Miss World România şi imaginea brandului Kashmir Hair System: „Mă duc acasă la ai mei, în Dâmboviţa, într-o zonă superbă de munte. O să petrecem în familie, frumos, cu masă tradiţională, în linişte şi pace. O să mergem şi la slujbă, aşa cum se obişnuieşte“.
   - Adela Diaconu, vedetă a postului de televiziune Nova TV: " Voi fi alături de soţul şi părinţii mei în Sicilia, unde suntem deja de câteva zile şi avem parte de o vacanţă minunată. Anul acesta, s-a nimerit ca Sfânta Sărbătoare a Paştelui să fie aproape de ziua mea de naştere şi astfel am reuşit să organizăm o vacanţă prelungită".
   - Amatto Zaharia, preşedintele Federaţiei Române de Kempo: "Sunt alături de lotul Naţionalei de Kempo a României într-un stagiu de pregătire la Brezoi. Sâmbătă noapte vom merge la biserică să luăm lumina sfântă iar de luni reîncepem antrenamentele. Urmează campionatele mondiale de Kempo din Antalya".


  - - Aurelia Dumitru, manager centrul de medicină integrativă Global Wellness System: "Împreună cu soţul şi cei doi copii ai noştri vom pleca câteva zile la munte. Bineînţeles, vom merge la Slujba de Înviere aşa cum am mers la biserică în toată această săptămână luminată".
   - Alexandru Constantin, prezentatorul emisiunilor "Constantin 60" şi "Click TV": „Duminică, voi avea o ediţie specială de Paşte, îl voi avea invitat pe Fuego. Tot ce înseamnă mâncare tradiţională o să gătesc singur, mă pricep la asta. Eu sunt din Oradea, familia mea e acolo, însă activitatea profesională o să mă ţină departe de ei. Vom recupera în perioada următoare, când vor veni la mine, în Bucureşti“.
   - Bogdan Matei, manager Aqua Sport: „Voi petrece cu familia, merg la Înviere, şi probabil o să plec până la munte, să profităm  de timpul liber pe care-l avem. În materie de competiţii sportive, Aqua Sport 27 o să participe pe 27 aprilie la un concurs internaţional în Ungaria şi tot atunci unul naţional la Piteşti“.  
   - Damian Horaţiu Sultănoiu: "Voi petrece Paştele cu familia, sunt tradiţionalist. O să merg la Slujba de Înviere iar apoi vom sărbători acasă, liniştiţi. Iubesc mâncarea tradiţională de Paşte şi îmi place să gătesc. În curând o să-mi fac debutul şi în privinţa meniului clasic de sărbători".
   - Cerasela Rogen (life coach): „De Paşte o să fim în febra cumpărăturilor, organizăm o masă acasă, cu părinţi, cu cei doi copii, cu prieteni, avem şi o pisică, va fi plin. Eu ţin şi Paştele românesc şi cel evreiesc, pentru că am în familie ambele credinţe. Interesant la Paştele evreiesc este, printre altele, că au un suc asemănător cu vinul dulce, dar fără alcool şi mai au un soi de pască pătrată, matza, maronie. De asemenea, în cele opt zile ale lor, nu se foloseşte drojdie la gătit“.
   - Actriţa Claudia Motea: "O să fiu alături de câţiva prieteni dragi. După ce vom merge să luăm lumina sfântă, ne vom uita la câteva filme artistice şi o să lucrez la post producţia filmului Kandy, care are avanpremiera pe 6 mai la Cinema Patria. Cu ocazia acestor sărbători, mi-am schimbat look-ul la centrul de frumuseţe O Way Organic Beauty Center, al cărui ambasador de imagine sunt".
   - Micii tenismeni Vlad şi Thimeea Petre: "De Sărbători, vom fi alături de părinţii noştri. Chiar dacă suntem în vacanţă ne vom antrena zilnic. În perioada următoare urmează să participăm la câteva turnee şi vrem să ne prezentăm bine pregătiţi".
   - Nicuşor Stan, patron Ambasad'or: „În perioada aceasta am mers la câteva case de copii şi am făcut anumite donaţii, pentru că asta am simţit, aşa e normal şi recomand tuturor oamenilor care au posibilităţi. Am fost ieri la două case de copii cu dizabilităţi, astăzi mai merg la încă două, am mai fost la un azil de bătrâni şi, bineînţeles, în periada sărbătorilor am să stau aproape de familie, copii, mamă, soră. Anul acesta o să plecăm în Israel, este primul an în care în perioada Sărbătorilor Pascale o să plecăm. Este cel mai bun prilej de a vizita mormântul sfânt“.
   

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite