Trezeguet a ajuns în India şi-l aşteaptă pe Mutu la echipă. Fotbalistul trebuie să se vaccineze înainte de a pleca spre Pune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aventura lui Adrian Mutu în India nu poate începe fără ca fotbalistul român să treacă pe la Institul de Boli Infecţioase.

Din cauza climei şi a sărăciei, India este un adevărat focar de boli periculoase, care-i pun în pericol mai ales pe cei veniţi din alt climat. Malaria este o afecţiune care-i afectează foarte des pe europeni şi pentru care se face tratament încă dinaintea plecării, se menţine pe perioada şederii şi se continuă şi după părăsirea ţării. Apoi, celor care pleacă în India le sunt recomandate vaccinul anti DTP – difterie, tetanos şi polimielită, vaccin contra febrei tifoide, a hepatitei A şi B şi vaccin anti-rabic. Fotbaliştii alături de care Mutu va evolua în Super Liga Indiană au început deja să ajungă la destinaţie, fiind întâmpinaţi cu mult entuziasm. Adrian va juca la Pune City, unde va fi coleg cu francezul David Trezeguet, alături de care a jucat la Juventus. 

Cei de la Pune au transferat şi alţi jucători străini, mai de mâna a doua, precum italienii Belardi, Cirillo, Magliocchetti, columbienii Rodriguez şi Gonzalez, sud-coreanul Park Kwang-il şi burkinezul Panandetiguiri. Antrenorul lui Mutu va fi italianul Franco Colomba, tehnician numit de Fiorentina, cea care deţine 15 % din acţiunile echipei. Acţionarul majoritar este celebrul actor indian Salman Khan, care a avut sau încă mai are o relaţie intimă cu Iulia Vântur. Fostă vedetă Pro TV. Super Liga Indiană, cu opt echipe la start, este programată să înceapă pe 12 octombrie. Ea se va desfăşura în paralel cu Liga Indiană de Fotbal, campionatul regulat, unde Pune are o altă echipă. Ambele formaţii din Pune îşi vor disputa meciurile pe arena Balewadi, cu o capacitate de 22.000 de locuri.

La 150 de km de Bollywood
Pune, oraşul în care va ajunge Mutu, are 5 milioane de locuitori şi este în statul Maharashtra, al doilea ca mărime din India şi unul dintre cele mai bogate. El este la doar 150 de kilometri de Mumbai, cel mai modern oraş al Indiei, unde se află şi studiourile de la Bollywood. Clima este tropicală, cu umiditate ridicată şi temperaturi în octombrie, când teoretic începe iarna, de 28 de grade.

Cei mai importanţi jucători din Super Liga Indiană
Nume Vârstă naţionalitate Echipă
Luis Garcia 36 spaniol Atletico de Kolkata
Alessandro Del Piero 39 italian Delhi Dynamos
Marco Materazzi 41 italian Chennai Titans
Elano 33 brazilian Chennai Titans
Robert Pires 40 francez FC Goa
David James 44 englez Kerala Blasters
Fredrik Ljungberg 37 suedez  Mumbai City
Nicolas Anelka 35 francez Mumbai City
Joan Capdevilla 36 spaniol NorthEast United
David Trezeguet 36 francez Pune City

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite