Steliştii au ratat o şansă imensă: Reghecampf a explicat consecinţele eliminării din Europa pentru jucători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor al roş-albaştrilor are meci, vineri la prânz, în Arabia Saudită, însă şi-a dedicat seara de dinaintea partidei pentru a analiza situaţia formaţiei din Ghencea, prin telefon.

Un lucru e aproape cert: de când a plecat la Al-Hilal, Laurenţiu Reghecampf a vorbit mai mult despre Steaua decât despre gruparea unde se află acum. 

Tehnicianul de 39 de ani are câteva intervenţii pe săptămână în cadrul unor emisiuni televizate şi, practic, comentează tot ce se întâmplă la fostul său club. Deşi cei mai mulţi antrenori sunt foarte ocupaţi în ultimele ore dinaintea unui meci, „Reghe“ face excepţie de la regulă. 

Vineri, el urmează să întâlnească Hajer (locul 7 în campionat), în deplasare, însă, joi, el a găsit timp pentru a vorbi la Digi Sport despre Steaua şi eliminarea ei din grupele Ligii Europa.

„Necalificarea în primăvara europeană a afectat jucătorii, ar fi avut oferte mai bune, era vorba şi de bani. Cei care conduc echipa trebuie să pregătească deja terenul pentru sezonul viitor, să aducă jucători importanţi. Acum e momentul să formeze un grup puternic pentru vară, au timp şase luni. Steaua trebuie să formeze un grup foarte puternic, să întărească echipa. Nu ştiu ce strategie au cei de acolo, ce jucători vin şi ce jucători pleacă, dar va fi foarte greu şi la anul să te califici în grupele Ligii Campionilor“, a declarat Reghecampf.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite