Steaua îşi pregăteşte drumul pentru promovare. Cine sunt noii transferaţi în echipa roş-albaştrilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua şi-a reunit lotul, săptămâna aceasta FOTO Facebook/AS47
Steaua şi-a reunit lotul, săptămâna aceasta FOTO Facebook/AS47

Intrată în al treilea an de la conturarea proiectului, Steaua are o misiune clară: aceea de a promova, cel puţin pentru moment, în Liga a III-a din fotbalul românesc.

În acest sens, staff-ul tehnic al Stelei a început seria de transferuri, noii jucători având menirea de a motiva întreaga echipă şi de a completa lipsurile. 

Concret, Mădălin Mihăescu (31 de ani) şi Alexandru Zaharia (29 de ani) au agreat înţelegerea cu Steaua, după ce, în turul campionatului, cei doi au evoluat pentru Petrolul Ploieşti. De altfel, nu sunt străini nici de tehnicianul Stelei, cu care au lucrat la Juventus Colentina. 

Mădălin Mihăescu poate evolua ca fundaş central şi mijlocaş defensiv, în timp ce Alexandru Zaharia poate fi folosit atât ca mijlocaş de bandă, cât şi în spatele vârfului.
Şi, teoretic, transferurile nu se vor opri aici: Steaua este aproape să mai aducă alţi jucători experimentaţi, care să facă mai uşoară promovarea. 

Echipa roş-albastră s-a reunit şi a efectuat deja vizita medicală, săptămâna aceasta şi are deja stabilit primul meci amical, din 2020, care va avea loc, pe 22 ianuarie, împotriva unei echipe din eşalonul secund, Turris Turnu Măgurele, în Ghencea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite