Caz ilar în fotbalul european: un jucător a fost prezentat ca transfer oficial de către două cluburi, în acelaşi timp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rafidine Abdullah, prezentat simultan de către două echipe
Rafidine Abdullah, prezentat simultan de către două echipe

Un jucător de fotbal a fost prezentat, în acelaşi timp, de către două cluburi, fiecare pretinzând că l-a transferat pe jucătorul menţionat.

Două echipe din tot atâtea ţări l-au anunţat drept mutare recentă în loturile lor pe Rafidine Abdullah, rămas liver de contract, după despărţirea de belgienii de la Waasland-Beveren. 

Din informaţiile presei internaţionale, impresarul mijlocaşului a negociat cu mai multe echipe, două dintre acestea fiind convinse că şi-au asigurat serviciile jucătorului. 

Este vorba despre elveţienii de la Lausanne, care au postat o fotografie în care Abdullah salută un oficial al clubului, însoţită de textul „FC Stade Lausanne-Ouchy anunţă sosirea în lot a lui Rafidine Abdullah! El va rămâne la echipa noastră, până în vara anului 2021. Bine ai venit, Rafidine!”. 

Pe de altă parte, spaniolii de la Hercules CF postau şi ei o fotografie, în care acelaşi fotbalist era surprins la antrenamentele echipei. „Mijlocaşul Rafidine Abdullah se află în probe la Hercules. Clubul are opţiunea de a-l transfera!”, consemnează echipa menţionată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite