Simona Halep şi-a stabilit obiectivul pentru finalul de an. Ce speră să mai realizeze jucătoarea noastră în 2016

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep va lau startul săptămâna viitoare la turneul de la Wuhan, după care va merge la NBeijing, şi foarte probabil la Turneul Campioanelor, de la Singapore.

Simona a plecat în China, unde şi-a aflat poziţia pe tabloul de la Wuhan şi a mărturisit ce speră să mai realizeze anul acesta. "Îmi doresc să termin în top 3, dar nu ştiu dacă se va întâmpla acest lucru, trebuie să fac rezultate bune la aceste 3 turnee şi vom vedea. Cu sănătatea sunt foarte ok acum, sunt bine. Sunt încrezătoare şi sper să joc cât mai bine", a declarat Simona la aeroport pentru Digisport.

Ea a dezvăluit şi care este starea sa de sănătate, după ce a renunţat să mai participe la turneul de la Tokyo. "Mă simt mai bine acum, a fost o problemă musculară, nu foarte gravă, dar am solicitat foarte mult muşchiul în meciul cu Serena şi am considerat că este mai bine să iau o pauză. Mi-am încărcat bateriile, am fost cu familia, cu prietenii, m-am simţit foarte bine. Nu am nevoie de o pauză mai lungă, sunt bine şi bucuroasă că pot juca. Nu sunt obosită", a mai spus Halep.

Simona Halep se află în acest moment pe locul 5 în clasamentul WTA

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite