Show pugilistic la Cupa „Simion”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Competitia sportiva de la Plaza Romania FOTO: EDUARD ENEA
Competitia sportiva de la Plaza Romania FOTO: EDUARD ENEA

Cei mai valoroşi tineri boxeri din Bucureşti au participat la două gale speciale, organizate în Capitală de Ministerul Tineretului şi Sportului.

Pentru a reveni la gloria de odinioară, boxul românesc are nevoie de cât mai multe competiţii la nivel de copii şi juniori. Acesta este şi obiectivul Cupei „Simion”, turneu demonstrativ destinat tinerelor speranţe care şi-a derulat miercuri şi joi prima ediţie. 

Evenimentele au fost organizate împreună cu Ministerul Tineretului şi Sportului în două mall-uri din Bucureşti (Sun Plaza şi Plaza România) de Asociaţia “Box Club Simion”. Bineînţeles, de la cele două gale n-aveau cum să lipsească medaliaţii olimpici Marian şi Dorel Simion, alături de tatăl lor, Gheorghe, dar şi de proaspătul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei.
 

Şi primarul sectorului 6, Rareş Mănescu, a fost prezent ieri la Plaza România. Pe lângă spectacolul oferit de competiţia sportivă în sine, Cupa “Simion” a reprezentat şi un proiect caritabil, destinat strângerii banilor de care are nevoie tânăra Iulia Badea, o fetiţă care suferă de boala oaselor de sticlă.

box
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite