Serena surprinde din nou: a cerut o cafea, la 5-0 pentru Pennetta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serena Williams a fost protagonista unui moment inedit în timpul partidei cu Flavia Pennetta, de la Cupa Hopman, turneu ce se dispută în Perth, Australia.

La 5-0  pentru Flavia Pennetta în primul set, Serena l-a întrebat pe arbitru dacă are voie să bea un espresso, pentru că fusul orar a dat-o peste cap. După ce a primit încuviinţarea arbitrului de scaun, Serena a revenit în meci şi a câştigat disputa cu Pennetta, scor 0-6, 6-3, 6-0.. “Nu ştiam dacă e regulamentar să beau un espresso în timpul meciului, fiindcă nu am mai făcut asta niciodată înainte, aşa că am întrebat. Aveam nevoie să îmi revin din cauza decalajului orar", a explicat ea.

SUA au bătut Italia cu 3-0, în grupele Cupei Hopman. 

Dacă Halep e în China, Serena Williams şi Maria Şarapova joacă pe continentul australian.  Rusoaica s-a înscris la turneul de la Brisbane şi va evolua direct în turul doi. Masha a fost întrebată dacă e de părere că Serena Williams, la cei 33 de ani ai săi, e “pe marginea stâncii”, în ceea ce priveşte performanţa. “Serena e încă extrem de puternică şi a încheiat sezonul trecut fantastic. Nu poţi să spui despre locul 1 mondial că e la limită”, a răspuns Şarapova. 
Jankovici a vrut să se retragă
Tot la Brisbane joacă şi Jelena Jankovici. Sârboaica, aflată acum pe locul 15 WTA, a mărturist că a fost pe punctul de a abandona tenisul anul trecut. “Am avut dureri cumplite de spate, n-am fost bună de nimic. M-am gândit că nu voi mai juca tenis, dar am continuat să fac terapie. Am fost foarte slăbită, mi-am pierdut masa musculară, iar braţele îmi atârnau ca jeleul”, a povestit JJ. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite