Se prăbuşesc! Două jucătoare din România vor ieşi din Top 100 WTA după Australian Open, iar o a treia este şi ea în pericol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parcusrul slab al jucătoarelor noastre la Australian Open, unde doar Simona Halep a rămas în competiţie, se va resimţi şi în clsamentul WTA.

Înfrângerea cu 7-6, 6-4 suferită în faţa tinerei jucătoare americane Amanda Anisimova i-a anulat orice şansă Monicăi Niculescu de a-şi păstra locul între cele mai bune 100 de jucătoare ale lumii din 28 ianuarie, când se va publica următoarea ierarhie. Ea este acum în clasamentul live pe poziţia 101.

Pe locul 100 în clasamentul live este acum Ana Bogdan, care are foarte mult de suferit după eşecul suferit marţi, scor 6-3, 3-6, 6-4, cu poloneza de doar 17 ani Iga Swiatek. Cum anul trecut Ana ajunsese în turul al treilea, ea va pierde nu mai puţin de 120 de puncte, iar acest lucru se traduce în clasament cu o cădere de cel puţin 18 locuri. Azi, Ana Bogdan este chiar pe locul 100, însă are doar şanse teoretice de a rămâne acolo, pentru că mai multe jucătoare o pot depăşi. 

În ceea ce o priveşte pe Sorana Cîrstea, care a fost învinsă cu 6-4, 6-1, de suedeza Rebecca Peterson în primul tur la Antipozi, ea va coborâ pe locul 90 în clasamentul live.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite