Scandal naţional: Dinamo cere excluderea steliştilor de la prima reprezentativă. Replică dură a lui Sandu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Negoiţă
Ionuţ Negoiţă

După ce campioana nu şi-a lăsat cei şase jucători la stagiul selecţionatei divizionare din Antalya, rivala din „Ştefan cel Mare“ a trecut la atac, solicitând măsuri drastice.

Steaua a măturat pe jos cu FRF, după cum „Adevărul“ a explicat aici, iar acest episod a provocat revolta restul formaţiilor din Liga I.

„Sunt nişte reguli care trebuie respectate. Steaua trebuie să plătească. Nu mi-aş dori să fie tratată diferit. Sunt curios ce va face FRF. Nu e OK să rămână lucrurile aşa. Cred că echipa naţională se poate descurca şi fără jucători de la Steaua. Nu mi-aş dori să fim nevoiţi să revenim la un anumit stil de a pune problema, să facem zgomot şi să ne certăm. Se pare că aici, la noi, cine are gura mai mare, are de câştigat. Cel mai corect e să nu mai fie chemaţi la naţională jucătorii de la Steaua“, a spus finanţatorul dinamovist, Ionuţ Negoiţă, la Digi Sport.

Sandu: „A fost o şuşanea“

Fostul preşedinte FRF, Mircea Sandu, a explicat tot la Digi Sport că excluderea steliştilor de la prima reprezentativă e un scenariu SF.

„Turneul ăsta a fost o şuşanea. Asta a fost o selecţionată divizionară, nu e echipă naţională. Dacă era echipa naţională, se juca la o dată FIFA. Steaua are dreptate în scandalul ăsta. Nu e dată FIFA, orice club câştigă la orice tribunal sportiv. Cineva trebuia să-i informeze. Eu ca preşedinte nu sancţionam chestiile astea. Nu înţeleg nici cum au dat 250.000 de euro pe cantonamentul ăsta. Eu nu înţeleg de ce Iordănescu nu şi-a trimis oamenii la toate cluburile, să vorbească cu ei, să întocmească nişte rapoarte. Dacă Iordănescu venea la mine, îi ziceam nu. A, dacă pleca în Spania şi juca împotriva unor naţionale, mă gândeam. Dar aşa, nu. A fost o înţelege între FRF şi Steaua, clar. Nu o să se ia nicio decizie împotriva Stelei. Dacă se va întâmpla asta, eu nu mai dau niciun interviu în viaţa mea. Dacă îi suspendă pe stelişti, Gigi Becali le cere 20 de milioane daune“, a spus „Naşul“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite