După 96 de zile de comă, Michael Schumacher a dat primele semne de revenire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sabine Khem, managerul lui Michael Schumacher, a declarat că germanul a avut câteva momente în care şi-a recăpătat cunoştinţa.

Sabine Kham a afirmat:

"Michael face progrese mari. Are momente în care este treaz şi lucid. Aceste momente de luciditate sunt primul pas spre revenire. Suntem alături de el în procesul lung şi dificil de recuperare, împreună cu echipa de la spital rămanem încrezatori că îşi va reveni.

Suntem recunoscători pentru toata simpatia arătată de oameni. În acelaşi timp, cerem ca intimitatea lui şi a familiei sale să fie respectată, iar medicii să fie lăsaţi să lucreze în linişte".

Michael Schumacher, în vârstă de 45 de ani, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel. Germanul, aflat în faza de revenire progresivă din comă, la spitalul din Grenoble, a fost operat până acum de două ori la cap.

Ediţia electronică a Bild a titrat: „Schumi este treaz!”

image

Citeşte mai multe despre Michael Schumacher:

Un fost doctor din Formula 1 vorbeşte despre greşelile care s-au făcut în cazul lui Michael Schumacher

La aproximativ trei luni de la accidentul pe care Michael Schumacher l-a suferit la schi, moment din care se află în comă, un medic american a vorbit despre greşelile care s-au făcut în cazul fostului pilot de Formula 1.

Purtătorul de cuvânt al lui Michael Schumacher: „Sunt semne care ne dau speranţă“

Purtătorul de cuvânt al lui Michael Schumacher, Sabine Kehm, a vorbit în presa germană despre starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1.

Michael Schumacher a început să respire singur, fără ajutorul aparatelor. Procesul de trezire din comă continuă

Potrivit presei din Italia, Michael Schumacher continuă procesul de trezire din comă cu un progres uriaş pentru starea în care se află: fostul pilot de Formula 1 a început să respire singur, fără ajutorul aparatelor.

Michael Schumacher şi-a filmat propriul accident

Interesul mass-media din întreaga lume faţă de accidentul lui Schumacher este enorm, însă declaraţiile oficiale vin cu greu. Presa franceză şi cea germană încearcă să acopere golul cu informaţii pe surse, iar cei de la AFP au venit astăzi cu dezvăluiri interesante, legate pe camera pe care Schumi o purta pe cască în momentul accidentului.

O lună de comă: „radiografia“ a 30 de zile de când Michael Schumacher este inconştient

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher suferea un accident la schi şi ajungea la spital, unde medicii decideau să intre în comă indusă. La o lună distanţă de la acel episod, starea fostului pilot de Formula 1 nu a suferit modificări majore, îngrijorările fiind înlocuite cu speranţe optimiste.

BBC conturează traseul pe care îl are de parcurs Michael Schumacher, în drumul recuperării după ieşirea din comă

Aflat de 39 de zile în coma indusă de medici după un accident pe care l-a suferit la schi, Michael Schumacher constituie un subiect zilnic în presa europeană.

.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite