Ronaldo priveşte cum Messi îl depăşeşte: starul Barcelonei, o „dublă“ istorică în meciul cu Bayern. Rezumatul video

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lionel Messi
Lionel Messi

Duelul de la distanţa care există între Ronaldo şi Messi a fost câştigat de argentinian în turul semifinalelor Ligii Campionilor.

Barcelona a zdrobit Bayern Munchen cu 3-0, luându-şi revanşa pentru înfrângerea suferită acasă cu acelaşi scor, în aceeaşi fază a competiţiei, acum doi ani.

Eroul partidei de miercuri a fost Lionel Messi, cel care a „rupt“ lacătul porţii lui Neuer cu două execuţii fabuloase, mai ales golul doi fiind o capodoperă.

Dincolo de faptul că a deschis drumul Barcelonei spre victorie şi, foarte posibil, o calificare în finala Ligii Campionilor, Messi a bifat şi un nou record. El a trecut pe locul 1 în top-ul celor mai buni marcatori din istoria Ligii Campionilor, depăşindu-l pe Cristiano Ronaldo.

Iată cum arată ierarhia all-time:

1 Lionel Messi 77 de goluri (toate pentru Barcelona)

2 Cristiano Ronaldo 76 de goluri (Manchester United, Real Madrid)

3 Raul 71 de goluri (Real Madrid, Schalke)

4 Ruud van Nistelrooy 56 de goluri (PSV, Manchester United, Real Madrid)

5 Thierry Henry 50 de goluri (Monaco, Arsenal, Barcelona)

Dincolo de faptul că a devenit cel mai bun marcator din istoria Ligii, Messi şi-a mai trecut în cont o performanţă: cea mai rapidă „dublă“ din istoria competiţiei în semifinale. 

Starul Barcelonei a punctat pentru 1-0 şi 2-0 în trei minute, depăşind precedentul record, de patru minute, deţinut de Sergio Ramos şi Sonny Andersson

.

VEZI GOLURILE MECIULUI BARCELONA – BAYERN MUNCHEN

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite