UPDATE România - Olanda: 0-5. România a pierdut fără drept de apel şi a ratat barajul Cupei Davis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Copil a pierdut meciul de simplu împotriva lui Thiemo de Bakker FOTO Silviu Cristea
Marius Copil a pierdut meciul de simplu împotriva lui Thiemo de Bakker FOTO Silviu Cristea

România - Olanda / Adrian Ungur a pierdut duminică ultimul meci disputat împotriva lui Igor Sijsling (1-6, 6-3, 6-4). În aceeaşi zi, Marius Copil a fost învins de Thiemo de Bakker, iar scorul final este de 5-0 pentru Olanda.

„Am jucat bine, dar am fost un pic crispat la retur. Ştiam că Thiemo De Bekker serveşte bine şi joacă relaxat, am ştiut de la început că vor fi meciuri strânse şi că o să depindă şi de noroc. Sper ca în viitor să-mi îmbunătăţesc jocul, lucrez foarte mult la retur cu noul antrenor şi a început să fie din ce în ce mai bune. Rezultatele apar, dar trebuie să progresez mai mult şi să elimin greşelile de genul celor făcute azi“, a declarat Marius Copil.

De Bakker speră ca România să nu câştige niciun meci: „Şi eu, şi Copil servim bine, astfel că s-a ajuns în tie-break de fiecare dată. Eu am făcut un meci mai bun şi din fericire am câştigat. Sper ca la final să fie 5-0 pentru noi“, a afirmat olandezul. În ultimul meci se întâlnesc Adrian Ungur şi Igor Sijsling, aceasta fiind ultima şansă a României pentru a câştiga măcar o dată. Vineri, Victor Hănescu a fost învins de Sijsling, Adrian Ungur a fost întrecut de Robin Haase, iar perechea Victor Hănescu/Marius Copil a fost înfrântă de cuplul Robin Haase/Julien Rojer.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite