Reporterul „Adevărul“ Amir Kiarash merge la Mondiale să susţină Iranul! „Suntem mulţumiţi de grupă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România nu are loc la Cupa Mondială, dar va fi reprezentată de ziariştii care vor trece oceanul pentru a vedea spectacolul fotbalistic.

Unul dintre jurnaliştii care merge la Cupa Mondială este Amir Kiarash, de la "Adevărul". Pentru că România nu participă la sărbătoarea fotbalului din Brazilia, el va fi trup şi suflet alături de naţionala ţării în care a crescut, adică Iran. Persanii sunt într-o grupă cu Argentina, Nigeria şi Bosnia. 

"E o grupă de care toţi iranienii, inclusiv eu, sunt foarte mulţumiţi. Jucăm cu o superechipă, Argentina, deci bifăm primul obiectiv: o să ne vedem naţionala împotriva unei echipe cu care n-am fi avut şansa să jucăm în altă competiţie. Apoi, Nigeria şi Bosnia sunt echipe cu care ai la ce spera. Una peste alta, dacă nu ne facem de râs cu Argentina în al doilea meci, atunci putem spera la o prezenţă onorabilă", crede Amir. 

El a venit în România în 1992 cu părinţii săi. În 2002, Amir a intrat în presă, lucrând pentru Gazeta Sporturilor, ProSport şi Adevărul. Va fi prezent la a treia ediţie de Cupă Mondială, după turneele din Germania şi Africa de Sud. 

PROGRAMUL CUPEI MONDIALE

POSIBILĂ CONFRUNTARE BRAZILIA - OLANDA ÎN OPTIMI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite