Reghecampf şi-a pătat definitiv imaginea în România: Cum l-a „lucrat“ pe Rădoi şi l-a scârbit pe Olăroiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf are o imagine proastă şi în rândul colegilor săi de breaslă din România. Asta deoarece, de-a lungul anilor, a dovedit că e în stare să facă orice pentru a avea un loc de muncă.

După ce a fost dat afară de la Al-Hilal în 2015, „Reghe“ a început să-l „lucreze“ intens pe Mirel Rădoi, aflat la vremea respectivă pe banca FCSB-ului, din dorinţa de a-i lua locul. 

Inclusiv Gigi Becali a admis că era sunat de Reghecampf, după fiecare meci nereuşit al roş-albaştrilor. Într-un final, dezgustat de această situaţie, Rădoi a renunţat la postul său, iar Becali l-a readus pe Reghecampf la echipă. Degeaba însă! La al doilea mandat la FCSB, „Reghe“ n-a reuşit rezultatele bune din perioada 2012-2014 şi a câştigat doar o competiţie lipsită de importanţă, Cupa Ligii.

Olăroiu: „Ne despart 7 ani, adică o promoţie“

Modul în care a procedat Reghecampf cu Rădoi l-a scârbit şi pe Cosmin Olăroiu. De altfel, după ce „Reghe“ a preluat Al-Wahda, el a fost ignorat, pur şi simplu, de Oli care se afla şi el în Emirate la vremea respectivă, la Al-Ahli Dubai. „Păi, cum ar putea să se sfătuiască el (n.r. – Reghecampf) cu mine? Ce referinţe să-i dau? Nu vede şi el echipa? Nu-şi cunoaşte jucătorii? N-am fost şi nu suntem apropiaţi din cauza distanţei şi a diferenţei de vârstă. Ne despart 7 ani, adică o promoţie“, a explicat Olăroiu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite