Rednic i-a lăsat pe ziarişti cu gura căscată: Ce a spus despre jucătorii pe care i-a dat afară de la echipă în iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo şi-a schimbat lotul din temelii în pauza de iarnă, ceea ce s-a văzut şi în prima etapă din 2019: doar patru titulari au fost pe teren faţă de ultimul meci din 2018, în acel 1-4 cu Astra.

Mircea Rednic a explicat că schimbările de jucători au micşorat considerabil fondul de salarii şi au adus şi un plus de dăruire. 

„Nu spun că jucătorii care au plecat n-au avut calitate, dar nu era interes. Din acest motiv, mi-a sărit muştarul şi nu i-am protejat, uneori. Ei erau mulţumiţi, salarii bune, viaţă frumoasă. Aveau păpică, cacare, mangiare, dormiro. Asta e diferenţa între ce a fost înainte şi ce e acum. Nu exista interes, aşa că Auf Wiedersehen (n.r. - la revedere)! Nimeni n-are răbdare, nu exista timp de aşa ceva. Cei care au plecat aveau 102.000 de euro lunar, acum suntem la 60.000. E o economie de 50.000 de euro şi e altă atitudine“, a spus tehnicianul dinamovist.

Rednic a comentat şi şansele roş-albilor la o clasare între primele şase: „Lucrurile sunt foarte clare, dacă vrem să mai sperăm la un loc în play-off trebuie să câştigăm cele patru meciuri rămase. Cel cu Sepsi e cel mai greu“.

19 jucători au părăsit Dinamo de când echipa a fost preluată de Mircea Rednic în luna noiembrie.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite