Rapid intră pe mâna unui patron italian! "Precontractul e semnat, în scurt timp veţi afla totul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Renzo Rossi
Renzo Rossi

După ce a primit vestea rămânerii în Liga I, giuleştenii sunt pe punctul de a găsi şi resursele financiare pentru a juca în primul eşalon.

Renzo Rossi, fost manager şi antrenor secund în Giuleşti, se întoarce la Rapid cu un puternic om de afaceri. "Pot să confirm că domnul Zamfir a semnat un precontract cu o persoană din străinătate pentru a vinde clubul. S-au întâlnit, au vorbit şi au semnat precontractul. Trebuia să aşteptăm răspunsul TAS, ca să vedem cum merg mai departe lucrurile.

Indiferent daca Rapid era in Liga I sau în Liga a doua tot avea intenţia de a prelua clubul. E o persoană din Italia, din fotbal. Nu va fi Taher doi. Vor fi investiţii foarte echilibrate

Trebuie să punem tot la punct. Bază, echipă, antrenori, tot. Dorim să construim un altfel de Rapid. Rapid merită asta.

Voi avea o funcţie la Rapid. Am discutat şi cu alte echipe alături de care nu am mers mai departe pentru că a venit acest proiect. Faptul că am adus această persoană la Rapid, e normal să am o funcţie la Rapid.

Noul finanţator ştie foarte bine care sunt problemele Rapidului. Vrea să fie totul confidenţial până se oficializeaza tot", a spus Renzo Rossi pentru Dolce Sport.

Ce a afirmat Adrian Zamfir la DolceSport despre înţelegerea cu italianul

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite