Rapid a fugit de şobolanii din India: unde s-a cazat echipa după o şedere de coşmar într-un cantonament bizar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Când mai toate echipele româneşti fac pregătirea din iarnă în Turcia, Spania sau Cipru, giuleştenii s-au dus la mii de kilometri distanţă de ţară. Şi au avut mai multe surprize neplăcute.

Încurajată de faptul că organizatorii plătesc toate cheltuielile turneului indian, conducerea Rapidului i-a trimis pe Dan Alexa şi elevii săi într-o destinaţie exotică.

Acolo, pe lângă aglomeraţie şi sărăcie, echipa s-a lovit şi de momente incredibile. Nicolae Vasile a povestit cum s-a trezit în toiul nopţii, văzând cum un şobolan aleargă în camera sa. După acest episod, Rapid şi-a schimbat locul de cazare, iar finanţatorul Valerii Moraru a oferit ultimele detalii pentru site-ul oficial al clubului.

„Nu întotdeauna toate ne ies cum am planificat, de la început. Însă acum echipa este cazată la Raviz Kavadu Resort, în condiţii de cinci stele având toate condiţiile asigurate pentru îndeplinirea obiectivului dorit de toată lumea: promovarea în Liga I. Mă sfătuiesc mereu cu Dan Alexa, cu cei din colectivul tehnic al echipei şi cred că am mai avea nevoie de un fundaş central, un vârf clasic de careu şi eventual un mijlocaş de bandă. Suntem în discuţii avansate cu mai mulţi jucători, în maxim două săptămâni o să luâm decizia finală, cine o să devină sau nu jucătorul Rapidului“, a explicat Moraru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite