Primul trofeu pentru Chelsea, de la reîntoarcerea lui Jose Mourinho

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Terry a deschis scorul pentru Chelsea. FOTO AP
Terry a deschis scorul pentru Chelsea. FOTO AP

Chelsea a câştigat duminică finala Cupei Ligii Angliei, după 2-0 cu Tottenham, la care Chiricheş n-a fost în lot. A fost primul trofeu pe care Jose Mourinho îl câştigă cu londonezii, de la reîntoarcerea sa, în vara lui 2013.

Titular şi integralist joi, la Florenţa, în eşecul cu Fiorentina, 0-2, care a consfiinţit eliminarea lui Tottenham din Liga Europa, Vlad Chiricheş n-a mai prins lotul londonezilor pentru finala de duminică, împotriva rivalei locale Chelsea, din Cupa Ligii. 

Argentianul Pochetino a preferat o linie de fundaşi centrali formată din Dier şi Vertonghen, iar fundaş dreapta a evoluat Walker. 

De altfel, ultimul şi-a şi marcat un autogol, în minutul 56, după ce-a deviat în poartă şutul din unghi al lui Diego Costa. 

Era 2-0 pentru Chelsea, scor care a rămas cel final, după ce echipa lui Jose Mourinho marcase şi în finalul primei reprize, după o lovitură liberă, prin Terry (45). 

Finala Cupei Ligii Angliei, disputată pe Wembley, în faţa a 90.000 de spectatori, i-a adus lui Jose Mourinho primul trofeu cu Chelsea, după reîntoarcerea pe banca londonezilor, în vara lui 2013. 

Chelsea este pe primul loc în acest moment în campionatul englez, cu cinci punct avans (şi o restanţă de disputat) în faţa lui Manchester City, după 27 de etape. În plus, londonezii continuă cursa şi în Liga Campionilor (1-1 cu PSG, în deplasare, în turul optimilor). 

Între 2004 şi 2007, la primul mandat la Chelsea, Mourinho a câştigat două titluri, o Cupă a Angliei, trei Cupe ale Ligii Angliei şi o Supercupă a Angliei. 

Vezi aici rezumatul finalei Cupei Ligii Angliei

   Un parior a câştigat peste 80.000 de lei, cu doar 3 lei investiţi

  Un parior bucureştean a dat o adevărată lovitură săptămâna trecută: a câştigat 82.678 lei, cu numai 3 lei mizaţi, pe un bilet jucat la Stanleybet! Practic, el a depăşit "recordul" stabilit zilele trecute de un împătimit al fotbalului din Bacău, care obţinuse un profit de 60.000 de lei, cu un bilet jucat tot la o agenţie a companiei britanice, informează www.sportprofit.ro. În câştigul bucureşteanului a fost inclus şi bonusul oferit de Stanleybet, numai acesta însemnând peste 27.000 de lei! Selecţiile de pe biletul câştigător au fost în număr de 15, iar opţiunile sunt extrem de simple: 14 solişti şi o dublă, la meciul dintre Scunthorpe şi Barnsley. De bază pentru profitul fabulos au fost meciurile din Anglia - Championship şi League 1, la acestea adăugându-se trei partide. Ultimele au dat însă un plus biletului, fiind vorba despre x solist la meciul dintre Sampdoria şi Genoa, la o cotă de 3,20, iar cotele pe cele două partide din UEFA Champions League au fost, de asemenea, excelente. Victoria lui Juventus în faţa Borussiei Dortmund a avut cotă 2,15, iar succesul Barcelonei în Anglia, cu Manchester City, a avut cotă 2,25. A rezultat un factor total de multiplicare incredibil, 19272!

 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite